AKTUELNO

Ovo je cela istina!

Ovogodišnja učesnica “Zadruge 4” Jovana Matijević, svoje učešće u najgledanijem rijaliti programu u regionu, obeležila je svojim finim I kulturnim ponašanjem. Jovana je neko ko se ne ističe za crnim stolom, ali i te kako ima svoje mišljenje koje iznosi uglavnom samo kada je za isto i pitana. 

Ostalim zadrugarima, Jovana je prirasla srcu zbog svoje skromnosti, ali i poštovanju koje im svima iskazuje. U više navrata za crnim stolom, Jovana je pričala o svom detinjstvu, koje nije bilo lako, već je sa sobom nosilo niz teških porodičnih trenutaka. Samo za Pink.rs, oglasila se Jovanina mama Sanja Vasić, koja je otkrila nešto više o Jovaninom životu i teškim momentima koji su upravo uzrok njene blage naravi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne gledam rijaliti toliko, ne stižem od poslovnih obaveza, a I ne živim u Srbiji! Moram samo da naglasim da je Jovana upravo onakva kakva jeste, I da nije folirant. Ona je I kod kuće sa porodicom ista takva – počinje za Pink.rs Jovanina majka Sanja.

Jovana je u više navrata komentarisala kako je imala težak život, šta se konkretno dešavalo?

Ja sam bila u braku sa njenim ocem, on je bio divan muž I otac, ali preko noći sve se preokrenulo. On je bio jako pažljiv sa ćerkama, ali je u jednom trenutku odlučio da se udalji od mene, ali I o njih dve. Nije nam bilo jasno šta se dešava, I nastavile smo tako da živimo, razmišljajući svaki dan šta se to desilo sa idealnom porodicom. U jednom trenutku, ja sam saznala lično od njega da je bolestan, I to se desilo tri dana pre nego što je preminuo! On je samo želeo da se udalji od mene I dece kako ne bismo patile, i kako bi se Jovana I njena sestra odvikle od njega. Nju je to mnogo pogodilo, toliko da od momenta smrti njenog oca ona nije ušla u porodičnu kuću u kojoj je odrastala. Na dan njegove sahrane, takođe je odbijala da uđe u kuću, došla je samo na sahranu kako bi ispoštovala prijatelje I drugare iz škole koji su bili tu – kaže Sanja.

Foto: Pink.rs/P.I.

Kako je izgledao njen život nakon što je saznala pravu istinu?

Ona je to jako teško podnela, bila je anksiozna I nije želela da ide u školu I da se druži sa ljudima. Imala je napade panike, I jedno vreme se zbog toga lečila na psihijatriji, ali ja hvala Bogu, sve brzo prošlo. Nakon godinu dana bola I patnje, Jovana se vratila u kolosek I počela da se bavi muzikom, koju je prvenstveno počela da vežba sa svojim pokojnim ocem – rekla je Sanja za Pink.rs I dodala:
Ona je oduvek bila jako fino I povučeno dete. Od malih nogu je bila ozbiljna I na nju sam mogla da se oslonim. Sećam se perioda kada je išla u zabavište, njena vaspitačica mi je rekla kako je mirna kada je ona tu I kako zabavlja svu decu I pazi na njih – rekla je Vasićeva.

Kako komentarišete njeno učešće  u rijalitiju, da li ste zadovoljni?

Moram da priznam da jesam, I više nego zadovoljna. Prijatelji I familija mi se stalno javljaju sa rečima hvale za nju, I pričaju mi kako je lepo vaspitana. Ona je pokazala ko je, nije ušla da pravi skandale I da otima tuđe muževe, ona je fina I kulturna devojka. Jedina stvar koju sam joj zamerila, jeste što je u jednoj svađi sa Lepim Mićom povisila tom, da sam ja bila tu rekla bih joj da se smiri I da mora da shvati da je on neko ko je stariji I da sa njim ne može tako da razgovara – objasnila je Jovanina majka.

Foto: Pink.rs/P.I.

Rekli ste da je Jovana neko ko nije ušao kako bi krao tuđe muževe, da li mislite da Jovana može da se zaljubi u Zadruzi?

Jovana bez ikakvih korekcija. Prirodna devojka skroz. I što mi se kod nje veoma dopada zaista ceni prave vrednosti. U našem gradu ko je zna, zna je kao pristojnu a ne kao osobu koju je uhvatilo kolo ovog vremena. Mogu još dodati da je bila u vezi preko 6 godina sa jednim dečkom. I kada kaže da u Zadruzi nema muškarca koji joj se dopada, to je istinač jer je njen bivši momak toliko lep I inteligentan da mu nijedan iz Bele kuće nije ni do kolena – zaključila je Jovanina mama Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P. Ivković

#Jovana Matijević

#Zadruga