AKTUELNO

Pevačica je na svom salašu u Čeneju organizovala ručak kako bi Luku predstavila najbližim prijateljima.

Pre nekoliko dana u domaćim medijima odjeknula je vest da popularna pevačica Nataša Bekvalac ima novog dečka. U pitanju je Luka Lazukić koji je IT stručnjak i jedan od najuspešnijih mladih preduzetnika u Beogradu. On je suvlasnik kompanije koja se bavi programiranjem i digitalnim medijima.

Kako saznajemo, pevačica Međunarodni praznik rada provodi sa novim izabranikom kojeg želi da upozna sa svojim najbližim prijateljima. Ona je zbog toga organizovala ručak na svom salašu u Čeneju.

Foto: Andrej Nihil

Nataša i Luka su odlučili da praznik provedu zajedno na njenom salašu u Čeneju. Oni su sada na početku veze i ne žele da se mnogo eksponiraju u javnosti, pa je Nataša pozvala samo bliske prijatelje, od poverenja. Ona je organizovala ručak, a želi da Luku na taj način malo bliže upozna sa svojim najbližima. Njih dvoje nemaju mnogo zajedničkih prijatelja i veoma se razlikuju, ali se za sada lepo slažu. Vreme će pokazati da li će njihova veza uspeti uprkos međusobnim razlikama - kaže za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak Bekvalčevoj za Pink.rs.

Foto: Printscreen

Inače, kad god ugrabi malo slobodnog vremena, novosadska barbika se uputi put svoje oaze mira gde se opušta i uživa daleko od gradske gužve, u društvu svojih najmilijih. Nekada je tamo vodila bivšeg supruga Ljubu Jovanovića, a sada je njegovo mesto zauzeo Luka.

Autor: M. K.

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#pevačica

'