AKTUELNO

Neko vreme neće viđati roditelje.

Pevačica Ivana Pavković odlučila je da se ne viđa sa roditeljima neko vreme zbog koronavirusa. Ona je istakla i kako je njen suprug pevač Petar Mitić imao ovaj virus tokom leta, ali se Ivana i njihov sin na sreću nisu zarazili.

Foto: Instagram.com/ivanapavkovic

Letos je Petar preležao koronu, meni i sinu nije bilo ništa, hvala Bogu, mada nije Petar imao teške simptome. Plašila sam se na početku, sada se ne plašim, ne viđamo se sa našim roditeljima, zbog njih se jedino plašim. Što se nas tiče, mi smo mladi, pa nam je malo zbog psihe, željni smo druženja, ali gde god da odemo, naravno, nosimo maske i sve radimo kako treba, čuvamo se - rekla je pevačica.

Ivana je rekla i kako svoju majku i oca nije videla čak dva meseca, pa ponovo istakla da se njihov susret neće dogoditi u skorije vreme.

Foto: TV Pink Printscreen

Videli smo se sa roditeljima poslednji put pre dva meseca, pa sad neko vreme nećemo zato što je u Beogradu stanje takvo kakvo jeste, nadamo se svi boljem, bitno je da smo tu, čujemo se, svi smo dobro, čuvaju se - priča Ivana.

Zbog aktuelne situacije sa koronavirusom koja u svetu i kod nas traje već neko vreme, Ivana i Petar ne mogu da rade svoj pevački posao kao ranije, zbog toga provode više vremena zajedno. Ona je priznala i kako ih je situacija s koronavirusom povezala.

Foto: Instagram.com/ivanapavkovic

Petra i mene je korona povezala, to je i prilika da sa sinom budemo zajedno, on je bio nekako najsrećniji. Petar i ja smo generalno povezani koliko god da smo udaljeni i da se ne vidimo tri, četiri dana, nekako baš smo povezani, a ovo nas je još više učvrstilo - izjavila je pevačica.

Autor: S. K.

#Ivana Pavković

#Petar Mitić