AKTUELNO

Na ovome bi mu mnogi pozavideli.

Glumac Dušan Kaličanin, kog gledate svake radne večeri od 20 časova u seriji "Jugoslovenka" na TV Pink, gostujući u emisiji "Magazin IN" kod voditeljke Sanje Marinković priznao je da je svoju devojku osvajao godinama, a onda i šta je uradio zbog nje.

Foto: TV Pink Printscreen

To je velika ljubav, nadam se da će uvek biti tako. Pet godina sam se trudio, nemojte da odustajete, život je lep - izjavio je Dušan.
Mogu da priznam nešto javno? Evo imam i svedoka (Zorana) ovde. Što se tiče tih romantičnih gestova koji nedostaju... Moja devojka je balerina, nedavno su krenula pozorišta da rade i meni je jako stalo da njoj to krene lepo. Pošto je korona, određene žene kod kojih ja kupujem cveće nisu radile, ja dolazim, uhvati me panika jer nema cveća i ja se izvinjavam ljudima koji sređuju park pored Narodnog pozorišta, ako treba kazna, ja ću da platim, ali sam tu ubrao cveće. I ona je dobila cveće - rekao je Dušan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da će Goran Vesić da ti to oprosti. Imam super predlog da se napravi park u kom može da se bere cveće - rekla je Sanja Marinković.

Autor: S. K.

#Dušan Kaličanin

#Magazin In