AKTUELNO

Policajci su Kikija testirali na alkohol, ali je ustanovljeno da Lesendrić nije bio pijan i da je do sudara došlo usled neopreznosti, rekao je izvor sa mesta događaja.

Zoran Kiki Lesendrić, frontmen grupe "Piloti", u subotu po podne je izazvao udes u ulici Bulevar vojvode Mišića.

Usled nekontrolisane brzine, Kiki je, upravljajući svojim automobliom marke "Audi", udario u tramvaj broj 13.

Foto: Kiki Lesendrić, Foto: Andrej Nihil

Srećom, ni pevač, ni putnici u gradskom prevozu nisu povređeni, a pričinjena je materijalna šteta od 200.000 dinara.Kako otkriva izvor sa mesta događaja, pevač je bio veoma iznerviran kada je video šta je napravio.

- Sve se odigralo u nekoliko sekundi. Kiki nije video da ide tramvaj i zakucao se u njega. Skoro ceo automobil je uništio, ali niko od ljudi koji su se vozili tramvajem, kao ni sam Lesendrić, nisu povređeni. Odmah je na lice mesta pristigla policija, koja je obavila uviđaj, a zbog celog incidenta bio je zaustavljen saobraćaj u celoj ulici - rekao je izvor za "Alo!" i dodao:

- Kiki je sve vreme bio nervozan, jer nije mogao da veruje da mu se to dogodilo. Policajci su Kikija testirali na alkohol, ali je ustanovljeno da Lesendrić nije bio pijan i da je do sudara došlo usled neopreznosti.

Foto: Kiki Lesendrić, Foto: Andrej Nihil

Nakon incidenta, biće sastavljen zahtev za pokretanje prekršajnog postupka redovnim putem kod nadležnog sudije za prekršaje.

Autor: M. Đurović

'