AKTUELNO

Da li će jutro pokvariti sve?

Utorak je dan koji zadrugari željno iščekuju, a svaka žurka je uzbudljivija od one prethodne. Glavna tema ovog dana bilo je potpuno neočekivano pomirenje Paule Hublin i Frana Pujasa, koji su nekoliko puta obnavljali svoju vezu, a samo dan pre toga bili u emotivnim odnosima sa drugim partnerima. Oni se tokom žurke nisu odvajali, što je naročito remetilo Sanju Stanković, koja se danima bori sa osećanjima prema Franu. Sanja je tugovala, plakala, te joj muzika nije pomogla da, bar na trenutak, prebrodi tu bol. Momentalno je napustila žurku, jer joj se slošilo, a najbliži cimeri su odmah pritrčali u pomoć.

Kako se Anđelo Ranković, kao Sanjin dobar prijatelj, odmah našao pored nje, to ga je skupo koštalo. Njena bivša devojka, Jovana Tomić Matora, nije mogla da iskontroliše ljubomoru, pa je skočila na Anđela pred čitavom sobom, vičući na njega i preteći mu.

Na kraju ću mu pući šamarčinu! Jedini smo je Ša i ja podigli, on kao priča Kristijanu da bi on nešto uradio prvi. Ne, nego se usr*o kad je video Kristijana! Hoće da joj gurne k*rac, ali k*rac će da joj gurne! J*bao je Fran, ona skače zbog Frana, treba da se bijem sa budalama zbog nje - vikala je Matora.

Do svega je došlo kada je Fran rešio da se sukobi sa Paulinim bivšim, Tomom Panićem, tako što mu je prišao, pljunuo ga i isprovocirao na fizički kontakt, do čega nije došlo, zahvaljujući momentalnoj intervenciji obezbeđenja, ali i zadrugara, uključujući Sanju i Matoru.

Dok su svi brujali o pomirenju Paule i Frana, u međuvremenu je još jedan bivši ljubavni par svodio račune.

Naime, Tara Simov i Milan Janković Čorba, uz pomoć Kristijana Golubovića, konačno su našli način da se osame i najiskrenije porazgovaraju o svom odnosu, koji nikome nije jasan. Tada su priznali jedno drugom sve:

Šta osećaš prema meni? Zašto sediš sa drugima, zašto ti Aleksandra sedi u krilu i opriča sa tobom. Zašto đuskaš sa mojom dušmankom? - pitala je Tara.
Ženo zaljubljen sam, sviđaš mi se, sve si mi! - rekao je Čorba!

Tara nije ostala imuna na njegove reči, pa su završili u strasnom zagrljaju, proslavljajući obnavljanje veze uz poljupce.

Ipak, neki parovi su napravili i sledeći korak. Ova žurka je protekla u miru Miljani Kulić i Lazaru Čoliću Zolu, a njihove emocije su sve jače. Kako bi ih ozvaničili, a i svima opovrgli sumnje u iste, oni su počeli da razmatraju opciju venčanja. Nije bilo komplikacija, pa su dogovorili datum, a, na iznenađenje svih, zadužen za atmosferu na svadbi biće Miljanina bivša simpatija - Mišel Gvozdenović.

Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović nisu toliko bili posvećeni provodu i skoncentrisali su se jedno na drugo. U više navrata su razgovarali, pokušavajući da sve isteraju na čistac, što se i dogodilo. Iako mnogi sumnjaju i njihove simpatije, oni su dali još jednu šansu da se dokažu, pa su se čašćavali poljupcima.

U nastavku pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga