AKTUELNO

Finansijska dobit joj, kako kaže, nije bitna.

Folk zvezda Seka Aleksić nedavno je pokrenula novi Jutjub kanal namenjen deci. Kako je najavila, ovaj kanal sadržaće zabavan i edukativan sadržaj za one najmlađe, a pevačica je već prepevala nekoliko dečijih pesmica, koje je objavila.

Foto: Instagram.com/seka_aleksic

Kako kaže, na ovu ideju došla je još pre četiri godine, kada je rodila Jakova, sina prvenca, a realizacija je usledila tek sada. Iako pojedini komentarišu da pevačica na ovaj način planira da zaradi, ona kaže da joj to uopšte nije jedan od ciljeva.

- Ne razmišljam o kanalu kao novom biznisu, ovo je urađeno sa ljubavlju i kao jedan poklon mojoj deci i svoj deci koja me vole i čiji roditelji me prate. Smatram da je ovako nešto veoma lepo i neočekivano sa moje strane i kod nas niko nije uradio nešto na taj način. Ja svoj biznis imam, to nije samo pevanje i smatram da ne treba da idem ulicom i pričam kako radim ovo ili ono, imam ili nemam firme, to je van svake pameti. Na kraju je nekulturno nekoga pitati za njegovu zaradu i biznis, ne pitam ni ja nikoga i ne volim ni kad mene pitaju. To je veoma intimna i privatna stvar, a što se tiče ovog projekta - on je zamišljen da bude na korist deci i tako se i ophodim prema njemu, ne razmišljam o zaradi i tim stvarima zaista - objasnila je pevačica.

Autor: D.T.

#Seka Aleksić