AKTUELNO

Ovo nije mogao da prećuti!

Kontroverzna zadrugarka Maja Marković skrenula je na sebe veliku pažnju javnosti zbog turbulentnih promena na sopstvenom emotivnom planu. O njenom životu do sada smo imali prilike da slušamo od nje same, ali i bivšeg verenika Jovice Putnikovića, kojeg je pred milionima gledalaca prevarila s Alenom Hadrovićem, a sada se oglasila i "treća strana" - njen nekadašnji nevenčani suprug, kojem je rodila sina.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović, Jelena Simonović

Radovan, o kom je Maja u više navrata govorila u "Zadruzi" i tom prilikom komentarisala njegovo očinstvo, ali i pričala o tome da li i koliko finansijski učestvuje u odgoju zajedničkog deteta, demantovao je pojedine navode i ispričao svoju stranu priče.

Neka pričaju šta god hoće i ko god hoće, ona nije vredna pominjanja. Moj sin Andrija je kod mene stalno. Ne zanimaju me te priče kako ja ne brinem o detetu. Moj sin je sa mnom kod mene u kući, a kad sam na poslu, čuva ga moja majka, tako da je laž to što ona priča da je dete ostavila kod svojih roditelja - bilo je sve što je izjavio Radovan za "Star".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Maja Marković