AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu autorske emisije Ognjena Amidžića.

Novo uzbudljivo izdanje najgledanije lejt najt emisije “Amidži šou” je na programu TV Pink i večeras uživo od 22 časa. Ognjen Amidžić ugostiće ličnosti o kojima bruji region – prvu srpsku starletu Staniju Dobrojević i aktuelnog učesnika “Zadruge 4” Kristijana Golubovića, koji imaju spor, zatim pevačice Kristinu Kiju Kockar i Mariju Mikić, kao i manekenku Dejanu Živković.

Veliku prašinu podiglo je saslušanje Kristijana Golubovića po tužbi Stanije Dobrojević. Name, dobro je poznato da su njih dvoje u sukobu već pet godina, još od Pinkovog rijalitija „Farma“ kada je Kristijan zahtevao od Stanije da mu isplati polovinu osvojene nagrade, jer je organizovao glasače i navodno je doveo do pobede. Po isplati, njih dvoje bili su u dobrim odnosima, a onda je Kristijan obelodanio da je imao intimne odnose sa Stanijom, nakon čega je starleta rekla kako njegova ćerka nije njegova, što je rezultiralo time da joj je Kristijan zapretio smrću. Stanija je podnela tužbu, a prošle nedelje održano je saslušanje, na kom je trebalo da prisustvuju oboje, ali je Dobrojevićeva u poslednjem trenutku odustala jer nije želela da se sretne sa Kristijanom. Ipak, taj njihov susret dogodiće se upravo u emisiji „Amidži šou“, a kako će izgledati Stanijino i Kristijanovo suočavanje i da li će uspeti da reše sukob, saznaćete večeras uživo na Pinku.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević, Pink.rs/Jelena Simonović

Kijin vrtoglavi uspeh počeo je pobedom u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija – snimila je nekoliko veoma uspešnih pesama, otišla na američku turneju, napisala knjigu, a oprobala se i kao glumica. Međutim, njeno ime ne prestaje da se spominje u svim sezonama “Zadruge”, pa je tako i u ovoj aktuelnoj, posebno zato što je učesnica njena mama, Nadica Zeljković. Šta misli o njenom učešću, kako komentariše izjave Vuka Moba o njoj i šta je prava istina o njihovom odnosu i šta misli o ostalim zadrugarima i njihovim odnosima, Kija će otkriti u emisiji “Amidži šou”. Takođe, dotaći će se i planova na poslovnom planu, da li je zadovoljna uspehom duetske pesme “Sviđaš mi se” sa reperom Kimom i da li ima novina na ljubavnom polju.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Manekenka Dejana Živković postala je poznata nakon učešća u jednom modeling takmičenju, a iako joj nisu predviđali uspeh, nastavila je da gradi svoju karijeru i to prilično uspešno. Paralelno sa uspešnom karijerom, Dejana je bila glavna tema u medijima zbog svojih ljubavnih veza. Tako se spekulisalo da je bila u vezi sa Lolom Smiljanićem, Vladimirom Stojkovićem, Vladom Mandićem, vođom “škaljarskog klana” Jovicom Vukotićem i teniserom Damirom Džumhurom. Ipak, poslednjih dana se Dejana našla u žiži interesovanja zbog izgleda – dok neki tvrde da je preterala sa plastičnom hirurgijom, drugi kažu da samo obrađuje fotografije. Šta je od svega ovoga istina i šta se dešava u njenom životu, Dejana će ispričati kod Ognjena u emisiji. 

Foto: Instagram.com/dejanazivkovic

Marija Mikić privukla je pažnju kada je snimila obradu pesme “Sviđa mi se on” Ksenije Pajčin. Sredinom oktobra Marija je objavila novu pesmu “Kako nam je bilo dobro”, koja je oduševila publiku. Kako izgledaju nastupi u doba korone i šta publici priprema u narednom periodu, Marija otkriva u emisiji “Amidži šou”.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Naravno, Ognjen je pripremio najluđe izazove i igrice, zato ne propustite još jedno izdanje emisije “Amidži šou” večeras uživo u 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Dejana Živković

#Kristijan Golubović

#Kristina Kija Kockar

#Marija Mikić

#Nadica Zeljković

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Stanija Dobrojević

#Televizija Pink

#Vuk Mob

#Zadruga

#emisija

#voditelj