AKTUELNO

Bila je iskrena.

U večerašnjem izdanju emisije "Izbacivanje", voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Rialdom Karahasanović o aktuelnostima iz njenog zadrugarskog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Najpre je prokomentarisala kraj veze sa Kenanom Tahirovićem.

Sve mi je još uvek konfuzno, mi smo se sinoć sporečkali tokom emisije. Tad nije bio ni jedan legitiman razlog. Ja nisam pušač, znam da uzmem dim, dva od nekoga. Prokomentarisao je da mu smeta dim cigarete, i kad sam mu rekla nemoj sad "smrdim na cigare", rekao je da nema veze. Za neki komentar rekao je "svakom prema zasluzi". Rekao je Mini da se pokajao što je u vezi. Ne volim ta pričanja po ćošku, ima 34 godine, a ponaša se kao klinac. Ja sam slobodna, više puta sam mu skrenula pažnju, za afekat, znam da ne misli što je rekao, rekao je sam da je u vezi... I sa Tomovićem je to komentarisao, u tom momentu sam rekla da bira reči ili ako mu je žuta minuta, da kaže meni, a ne drugim ukućanima. Ovo prema meni kao ženi je jako ružno. Nisam imala trenutak da je sam, pa da porazgovaramo. Svideo mi se, najsmireniji je, ima energiju koja meni odgovara, a postavio se kao klinac. Povredilo me. Kad sam ulazila ovde, izašla sam iz emotivnog ondosa. Dobro sam razmišljala da li da napravim taj korak. Taj momenat kad sam rekla da se prepustim, ti mi pokažeš delima da je bila to katastrofalna greška. Meni je Sandra to ispričala, ona je bila sa Minom i Kenanom danas. I Mina mi je ispričala detalje koje Sandra nije, poklapaju se. Sešću i razgovaraću sa njim, da se ne ponašamo kao klinci. Ni on ni ja se nismo vodili tuđim komentarima, ja se nisam vodila tuđim mišljenjem, već samo svojim osećanjima. To je njegova nepromišljenost - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda je govorila i o uticaju Vladimira Tomovića i Jovane Tomić Matore na njenu vezu.

Vladimir kao Vladimir, koristi svaki momenat da nešto dobaci. I kada Kenan nije tu, ja mu prenesem. Ja izbegavam bilo kakav kontakt iz razloga što se postavio kako se postavio. Imam isti odnos sa Matorom, Sandrom. Ja sam heteroseksualnog opredeljenja. Matora, meni je to smešno. Ona i ja kad se družimo, ili pričamo o nebitnim stvarima, ili o situacijima oko Sanje, nje, Frana. Nemam utisak da me muva. Ja za Tomovića više nemam komentar, on nešto dobacuje. On je jedva čekao ovaj momenat. Likuje, voli da se podsmehne, izruga, pogotovo kad sam ja u pitanju. Hteo je da se pomirimo kao prijatelji, rekla sam mu da ne možemo da imamo odnos kakav smo imali jer je on takav kakav je - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga