AKTUELNO

Ako ste spremni da prihvatite njegovu ekscentričnost, onda je on pravi čovek za vas.

Muškarc Vodolija je veoma nežan, možda se može reći i osetljiv. Takođe se može reći da se radi o najnežnijem pripadniku jačeg pola. Zato su oni izbor svih onih dama koje vape za nežnošću. Toplina njegove duše je jasno vidljiva i čak nema potrebe da se naročito „zagrebe ispod površine“. Jednostavno se to vidi. Postoje neke teorije koje kažu da se čak i na licu muške vodolije oslikava ta nežnost, pa se kaže da će oni retko imati grub izgled ili strog pogled.

Poslovno, oni su ambiciozni, ali i veoma fer i korektni. Vole da rade u timu i da konstruktivno doprinose istom. Muškarac u znaku vodolije će najbolje rezultate u poslu postizati onda kada ima jasno definisane zadatke koji su mu dati. Može se reći da nisu neki naročiti lideri, što nikako ne znači da su neuspešni. Osobe rođene u periodu od 20. januara do 18. februara u horoskopu su vodolije, a mi vam donosimo spisak naših poznatih muškaraca koji su pripadnici ovog znaka.

Radiša Trajković Đani

Foto: Pink.rs

Proslavljeni folker rođen je 27. januara i pripadnik je ovog horoskopskog znaka. Vodolije su izuzetno talentovane. Umetnost je njihovo drugo ime. Čak i kada im umetnost nije konkretan životni poziv, oni teže da se pokažu u toj sferi ili kroz neku vrstu hobija, ili što će izabrati neki kreativni posao koji će zadovoljiti njihove umetničke potrebe.

Vuk Mob

Foto: TV Pink Printscreen

Reper i aktuelni zadrugar rođendanske svećice duva 28. januara.Kada je ljubav u pitanju, veoma su emotivni, odani, verni. Skloni su dugim vezama. Žele i teže miru i stabilnosti u ljubavi, zbog čega se jako teško odlučuju na raskid. Pomirljive su, a možda ponekada i sažaljive prirode. Ako planirate da osvojite mušku Vodoliju, pokušajte da budete veoma umereni u svemu što radite. Nikako ne smete da ga navedete na pomisao da ste naporni, uporni, ponajmanje beskrupulozni. Emitujte blagu energiju, budite zavodljivi i nadasve romantični.

Nikola Rađen

Foto: Beta/Branislav Božić

Proslavljeni vaterpolista divan dan proslavlja 29. januara i takođe je vodolija. Slobodouman je i nezavisan, ovaj muškarac rođen u znaku vodolije ima nameru da učini ovaj svet boljim mestom, za celo čovečanstvo. Ovakav grandiozan pristup može delovati neodoljivo kada prvi put sretnete muškarca vodoliju, ali on je stvarno genije kada su u pitanju misli i nove ideje. Vodolija je takođe inventivan i originalan, u stanju je da plasira neverovatna i kreativna rešenja, a sve u nastojanju da promeni svet, ili barem neki njegov manji deo.

Milan Vasić

Foto: Pink.rs

Harizmatični glumac rođen je 31. januara. Intelektualac, humanitarac i vizionar, tipičan muškarac vodolija je obično nekovencionalan i sa primesom ludog naučnika u sebi. Ako ste spremni da prihvatite njegove ekscentrične navike, one će preći i na vas i uskoro ćete zateći sebe kako poimate stvari na njegov način.

Toma Panić

Foto: TV Pink Printscreen

Aktuelni zadrugar i maneken svoj divan dan proslavlja 02. februara i takođe je vodolija. Ne možete sputati vodoliju ili ograničiti njegovu slobodu. Muškarac vodolija ceni svoju slobodu iznad svega. Dajte mu slobodu ili smrt! Na primer, ukoliko vodolija voli putovanja, preferiraće avanture ka neobičnim, egzotičnim i udaljenim destinacijama.

Vlade Divac

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Proslavljeni košarkaš duva rođendanske svećice 03. februara. Ponekad tvrdoglav i uporan, vodolija je fiksni znak, pa će mnoge stvari koje bude pokrenuo gledati sa teže strane. Popularni i društveni, neki muškarci vodolije izgledaju kao da znaju baš sve. Međutim, to ne znači obavezno i da će ih svi razumeti i shvatiti. Osećanja vodolije su često skrivena a njegovi postupci i reakcije kompleksni.

MC Stojan

Foto: Instagram.com/MC Stojan

Muzičar i veliki zavodnik rođen je 15. februara i takođe je vodolija. Ljubav, kao i sve ostalo, je vesela i stimulativna igra za vodoliju. On će se prilikom upoznavanja ponašati nestašno, dajući vam svoj flertujući šarm u malim proračunatim dozama. Nećete često biti u prilici da čujete kako vodolija izgovara reči “Volim te”, barem ne na tradicionalan način ili u prikladnom trenutku. Nekonformistička priroda ovom muškarcu ne dozvoljava da se izrazi na uobičajeni, konvencionalni način. Cveće, čokolada, večera i film, takvi normalni gestovi prilikom upoznavanja su anatema za njega.

Svakog dana u 18 na našem portalu

Sutra na portalu Pink.rs čitajte koji poznati muškarci sa domaće javne scene su rođeni u znaku ribe, ali i šta im planete poručuju.

Autor: R.L.

#Horoskop