AKTUELNO

On je zaslužan za kraj.

Nakon spekulacija da su Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović raskinuli, Rialda je rešila da sve ispriča Filipu Caru. Ona je sve vreme pričala, dok je Car saslušao sve što ona ima da kaže, pa je na kraju utešio.

Mi smo sinoć sedeli ovde tokom emisije, i sve je bilo okej. I on meni tu kao: "Zapalila si cigaru" i ne može da priča sa mnom. A ja jesam bila nešto na tri ćoška - rekla je Rialda, pa nastavila:
Posle sam nešto pričala sa Matorom i on kroz priču kaže " Ja muvam po zasluzi" - dodala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Volim da slušam, pričaj - dodao je Car.
Ja sam njemu rekla da je sladak i sve, ali sam rekla isto da neću da ulazim u odnos kad nisam sigurna. On je mene par puta hteo da poljubi, pa sam mu ja rekla "Polako". Nismo napolju, pa ne može da se ponašamo skroz normalno, razumeš. Samo ide i prebacuje mi stvari, rekao mi je da sam ista Tara - nastavila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mislio da je on fin dečko iskreno. On je nesiguran. Šta će, sviđaš mu se, on je nesiguran i zbog Tomovića i sve, šta sad - dodao je Car.
I ništa kažem ti, posle te prepirke oko cigareta i svega, ja sam legla, on isto, i Sandra mi je rekla da je to to sa njegove strane - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga