AKTUELNO

Ovo nisu uspeli da sakriju.

Paula Hublin i Fran Pujas izazvali su veliku pažnju javnosti ulaskom u "Zadrugu 4". Mnogima su delovali kao skladan par, pa su tako pokupili simpatije publike koja je počela da navija za njihovu ljubav. Sve se to promenilo na samom početku "Zadruge 4".

Foto: Jelena Simonović

Prve trzavice su nastale zbog zbližavanja Paule i Anđela Rankovića. Svi pamte suze koje je Pujas prolio zbog ovoga. Vrlo brzo došlo je i do raskida, a Hublinova je počela da iznosi prljav veš iz njihove veze, čineći se da želi što pre da stavi tačku na bilo kakav odnos sa Franom, koji je tada i dalje patio za njom. Iako je i Anđelo tada gajio simpatije prema Pauli, ona mu se, čini se, još brže zgadila zbog svog ponašanja. Ranković je tada odustao od nje, a Paula je ušla u vezu sa Milanom Jankovićem Čorbom. Dok je taj odnos trajao, Paula je imala poljubac sa Tomom Panićem u igri "masne fote", da bi nedavno raskinula sa reperom i ušla u vezu sa Tomom, koja je izazvala lavinu reakcija i kometara.

Pujas je u međuvremenu imao kratku aferu sa Minom Vrbaški, a potom je povezivan i sa Tarom Simov. Ovaj zadrugar je zatim počeo da flertuje sa Sanjom Stanković, i to nakon što je ona priznala da gaji simpatije prema njemu. Nepoverljiv zbog svega što mu se izdešavalo, Fran je odlučio da Sanjine emocije stavi na test, pa se poigrao sa Aleksandrom Nikolić, želeći da vidi kako će Stankovićeva odreagovati. Kada se uverio u Sanjine emocije, Fran je priznao pred svima da se samo igrao sa Aleks, i ponovo počeo da se zbližava sa Sanjom.

Foto: TV Pink Printscreen

Čini se da je ovo previše dešavanja za dva meseca, koliko traje "Zadruga 4". U petak se odigrala emisija "Nominacije", kada su zadrugari birali između Sanje i Frana. Mnogo zadrugara imalo je samo reči hvale za Pujasa, a ovo je izgleda poremetilo Hublinovu. U ovo je posumnjao i Panić, koji je svoju devojku počeo da ispituje za vreme reklama, a ona je, vidno nervozna, odbila da priča sa njim. On je posumnjao da i dalje nije raščistila sa Pujasom.

Foto: TV Pink Printscreen

Sličnog mišljenja bila je i Marija Kulić danas, koja je Tomi prenela da je videla Pauline poglede upućene Franu. Panić je odlučio da pravda svoju novu izabranicu, kako se priča ne bi proširila, pa je tako istakao da smatra da ona ipak gaji emocije prema njemu, ali je sa Kulićkom pričao o problemima u vezi. Bivšem manekenu smeta to što njegova nova devojka ne želi da mu se otvori, a Marija ga je upozorila na moguću igru koju ona igra.

Foto: TV Pink Printscreen

Paula je za to vreme tugovala na doku, gde je pevala tužne pesme i molila se nad svećom. Danas Katolička crkva slavi praznik Svi sveti, nakon koga ide Dušni dan, kada se vernici mole za sve one koji su izgubili. Mnogi misle da je ovo dotuklo Paulu, koja se ovih dana trudi da zadrži imidž hladnokrvne osobe, koju ne interesuje šta drugi ljudi misle o njoj. Podsetimo, Paula je nekoliko puta istakla da je ne zanima kako se oseća Nadežda Biljić zbog njene veze sa Panićem, zbog čega je naišla na osudu zadrugara, ali i većeg dela javnosti. Da li Paula zapravo sve vreme prikriva emocije koje gaji prema Franu isto kao što krije i druga osećanja?

Foto: TV Pink Printscreen

Želeli smo da istražimo njihovu vezu pre ulaska u "Zadrugu", pa smo tako posetili njihove Instagram profile, ali smo naišli na zanimljivu stvar. Naime, ni na Paulinom, kao ni na Franovom profilu više ne postoje zajedničke slike i klipovi. Administratori njihovih stranica uklonili su svaki dokaz njihove veze, ali su zaboravili na jedan profil.

Pretraživajući internet, naišli smo na Paulin TikTok profil, gde još uvek postoje snimci sa Franom.

Video: TikTok/paulafrkah

Na jednom snimku oni se nalaze u krevetu, a Paula je na engleskom napisala "Moja beba". Na drugom snimku nalaze se u liftu, a Hublinova je stavila naslov "Ne možete nam ništa". Iako je sve vreme nakon raskida pokušala da baci ljagu na ovu vezu, čini se da je Paula u jednom trenutku zaista volela Frana. A da li ga i dalje voli, što misle neki od zadrugara, saznaćemo u narednom periodu.

Video: TikTok/paulafrkah

Na Paulinom TikTok profilu naišli smo ja još jedan zanimljiv video, na kom ona imitira svoju sadašnju cimerku Miljanu Kulić, a ovaj video možete pogledati u nastavku.

Video: TikTok/paulafrkah

Autor: M. P.

#Fran Pujas

#Paula Hublin