AKTUELNO

Ovo joj je jedina pesma u kojoj nije uživala nekoliko godina.

Pevačica Milica Todorović uživo se uključila u emisiju "Premijera - Vikend specijal", a tokom razgovora sa reporetrom Nemanjom Vujičićem pričala je o operaciji koju je nedavno imali i sve to zbog kapi za nos.

Foto: TV Pink Printscreen

Morala sam na operaciju. Tada su mi kumovi čuvali kučiće. Morala sam da sredim nos, to nije još uvek sve u najboljem redu. Izazvano je sve zbog kapi za nos koje sam stavljala 8 godina. Meni je to stvarno bio problem, pogotovu zbog pevanja. Ja izađem na binu i stavim kapi na nosu. Bojala sam se da odem na operaciju - rekla je pevačica.

Milica je do skoro bila u vezi sa glumcem Petrom Strugarom što je izazvalo veliku pažnju medija i javnosti. Međutim, njihova ljubav nije dugo potrajala, a ovom prilikom Todorovićeva je istakla kako je to možda zbog druge strane, kao i da joj je ovo jedina veza u kojoj nije bila nekoliko godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidiš kako sam sada lepa. Sad sam ona prava dama s kucom. Ja nikad ništa ne očekujem, jer kad očekujem, ja se razočaram. Ne znam da li će da se desi. Nikad nisam imala ljubav na jedan ili dva dana, ja sam u vezama po četiri, pet godine, ali pogledaj kako izgledam kad sam solo. Prolepšam se i operišem nos. Ova poslednja veza se nije baš proslavila. Nije do mene, možda je to i do druge strane. Ovo mi je bio jedini fejl, da veza nije uspela par godina. Momci, slobodna sam, lepa sam... - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je nedavno napunila 30 godina i tom prilikom napravila proslavu, o čemu je govorila u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Napunila sam 30 godina. Bilo je mnogo lepo. Ja generalno ne slavim rođendane, ja sam tip za kuću i pet, šest ljudi, ali ovo sam htela da proslavil jer kao jubilarni je rođendan. Svaka godina nešto svoje, ali ja se stvarno ne osećam kao da imam 30 godina i da je to nešto strašno. Podmladila sam se - govorila je Milica.

Autor: S. K.

#Milica Todorović