AKTUELNO

Zamršeni odnosi bivših supružnika.

Velika prašina podigla se nakon što je Darko Lazić u emisiji "Premijera - Vikend specijal" izjavio kako ćerku Lorenu nije video godinu dana. Nakon toga oglasila se i Ana Sević koja je objavila Darkove i Lorenine fotografije od pre nekoliko meseci.

Foto: TV Pink Printscreen

To je moje prvo dete i moja prva ljubav. Svaki otac je slab na ćerku. Nedostaje mi najviše na svetu i dao bih sve na svetu da je vidim na sat vremena. Barem na minut da je vidim. Lorena je jedno pametno dete, ne što je moga, nego je zaista tako. Ana i ja imamo taj odnos neki naš, ja sam samo rekao Ani: "Sve ćemo mi rešiti, ali nećeš ti meni nauditi, ni tebi, nego detetu". Ne pričam u lošem kontekstu. Svako dete ima pravo da bude sa svojim detetom ili majkom. Ona (Lorena) je najbitnija. Ona je naše dete. Isto bi rekao i za Alekseja. Mi treba da ih izvedemo na pravi put - pričao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu je klupko počelo da se odmotava. Tada se navodilo i da je Ana Sević toliko bila pod stresom zbog ove Darkove izjave, da joj je čak i pozlilo, ali je ipak kasnije ona to demantovala u emisiji "Ekskluzivno".

Ja se nikada nisam bavila komentarisanjem stvari koje izlaze u medijima. Nije mi pozlilo, to je sve što mogu da kažem - rekla je Ana Sević.

Autor: S. K.

#Ana Sević

#Darko Lazić