AKTUELNO

Drugu kuću sagradio je sinu iz prvog braka.

Pevač Ljuba Aličić živi u rodnom Šapcu, gde je izgradio i velelepnu kuću koja mnoge ostavlja bez daha. Njegova kuća nalazi se u centru ovog grada, a tu Ljuba živi sa suprugom Željanom i dvojicom sinova. Sinu Dejanu kog je dobio u prvom braku sagradio je kuću u drugom delu Šapca.

Foto: TV Pink Printscreen

Posebno veliku pažnju izazva unutrašnjost Ljubinog doma, on je brinuo o svakom detalju, a unutra je gotovo sve od pozlate zbog čega je pevačeva kuća na visokoj ceni i zasigurno je jedna od najskupljih u Mačvanskom okrugu. Prema pisanju medija njegov dom košta oko pola miliona evra, a nameštaj je doneo iz Amerike i Egipta kako je rekao svojevremeno za TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Putovali smo davno po Americi i donosili porcelan. Iz Egipta smo donosili nameštaj, ima mnogo vrednosti u njemu - rekao je Ljuba u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić

Podsetimo, Ljuba Aličić imao je težak život. Od malih nogu je imao problem s ocem, sa 12 godina je napustio školu i počeo da se bavi pevanjem. Prvi put se oženio sa 20 godina. Aličić je jednom prilikom izjavio kako je njegov sin neradnik i da ne želi da razgovara sa njim, dok je Dejan za medije tvrdio kako njegovoj maćehi smeta što su otac i on u dobrim odnosima.

Video: Pink.rs/Nemanja Vujičić

Autor: S. K.

#Ljuba Aličić