AKTUELNO

Nije mogla da se obuzda.

Vest da je suprug Tanje Savić Dušan Jovančević odveo njihove sinove za Australiju bez njene dozvole i znanja, potresla je nedavno čitav region. Pevačica je o ovoj bolnoj temi govorila danas u emsiji "Magazin In".

Foto: Printscreen YouTube

Tanja je otkrila da je mnogo toga gutala i ćutala, a onda je ispričala kako je izgledao dan kada je Dušan odveo njihovu decu za Australiju.

Mnogo, ja sam stvarno trpela do iznemoglosti, počela sam da hodam kao zombi, nisam spavala, imala sam depresiju, nisam mogla da stojim na nogama, tako sam došla kod moje majke, a ona je rekla: "Sine, tebi treba pomoć". To je bilo sada, za vreme vanrednog stanja. Trebalo je u pet da se bude kod kuće, on dolazi u pet sa nekim supstancama, pijan, da ne kažem šta još... Ja kod kući sa decom, on dolazi u pet i 15 takav na vrata i to je bio jedini razlog što sam ja otišla iz kuće. Nisam htela da trpim to da čovek od 40 godina to koristi. Ja sam pozvala policiju, ali se niko nije javljao. Da mi je ova pamet, uradila bih mnogo toga. Moj tata i moj brat su hteli da to urade (da je zaštite) ali ja sam im branila: "On nije takav, on je dobar, ima poremećaj". Ja sam što se kaže otišla bosa iz kuće, prvo me je pitao što nisam povela decu sa sobom. Ja nisam mogla da ih povedem jer ih je on toliko izmanipulisao dugi niz godina, tačnije dve godine pre ovoga, mene je izolovao od dece, da ih ne kupam, da ih ne uspavljujem, on radi sve najbolje, ja sam sve dozvolila radi mira u kući. Ja sam otišla, a on je rekao deci: "Mama je sakrila pasoše" - pričala je Tanja kroz suze i nastavila:

Foto: Printscreen YouTube

Ja jesam sakrila pasoše jer je on meni to već jednom uradio, a ja sam potrčala za decom, mislio je da će to biti isto i ovaj put, a ja sam rekla da neću više tako. Bilo je vrlo teško. "Mama je uzela vaše pasoše, ona hoće da vi ovde umrete od korone, eto vidite kakva je vaša majka". Deca su krenula da me pesniče: "Vrati tati pasoše, mrzimo te". Meni je došlo dovde, mislila sam da će shvatiti jednog dana, nisam mogla da im objašnjavam, ko je i šta je vaš tata, ko je vaša mama. Ako ovo gledaju želim da ih pozdravim, da im kažem da ih mama najviše na svetu voli, da ću se boriti za njih. Nisam izvadila pasoše, ostali su sakriveni u kutiji u kojoj Đole drži svoje rolere, znala sam da će uzeti da vozi rolere i da će da ih nađe. Nadala sam se pomirenju sa Dušanom, da će sve biti okej, da neće to da mi uradi. Sve sam posala ministarstvu pravde i mučila se ne znam koliko meseci - navela je pevačica koja nije mogla da obuzda emocije, te je sve vreme plakala.

Foto: Printscreen YouTube

Autor: R.L.

#Tanja Savić