AKTUELNO

Talentovani muzičar iz Izraela postao je posle Evrovizije veliki prijatelj popularne srpske pevačice.

Harizmatični pevač Boaz Mauda predstavljao je Izrael na Evroviziji održanoj 2008. godine u Beogradu, gde je postigao veliki uspeh.

Foto: Youtube

Ovaj mišićavi mladić oduševio je devojke širom Balkana, ali i Evrope prvenstveno svojim fizičkim izgledom, ali i efektnom baladom "Fire in your eyes" koju fanovi najvećeg muzičkog festivala i dalje obožavaju. Boaz je 2008. godine zauzeo visoko deveto mesto i našao se tih ispred Lake, tadašnjeg predstavnika Bosne i Hercegovine.

Foto: Youtube

Prijateljstvo za ceo život

Srbiju je te 2008. godine na Evroviziji predstavljala članica žirija "Pinkovih zvezdica" Jelena Tomašević, koja je sa pesmom "Oro" zauzela visoko šesto mesto, a tokom priprema za nastup o kojem se i dalje govori, sklopila je veliko prijateljstvo sa Boazom, ali i predstavnicom Jermenije Sirušo.

Foto: Youtube

Njih troje nastavili su druženje i posle festivala, a evrovizijske fanove obradovali su zajedničkom pesmom "Time to pray", koju je napisao Boaz.

Boaz je i nakon učešća na Evroviziji nastavio da se bavi muzikom - 2011. godine snimio je dva singla, a prema poslednjim informacijama, i dalje radi na svom drugom studijskom albumu.

Kako izgleda devet godina posle nastupa o kojem se i dalje govori pogledajte u nastavku:

Ovako je izgledao Boazov nastup na Evroviziji:

D. T.

#Beograd

#Boaz Mauda

#Evrovizija

#Jelena Tomašević

#Pinkove zvezdice

#pevač

#pevačica

'