AKTUELNO

Dva muškarca su je presrela u mraku, ali bez obzira na to što se borila sa njima, uspeli su u svojoj nameri.

Pevačica Mia Borisavljević, koja u poslednje vreme vredno radi na pripremanju novih pesama i albumu koji planira da objavi krajem ove godine, doživela je prethodne noći neprijatnost koju dugo neće zaboraviti.

Naime, nju su u mraku na prakingu pored kluba presrela dva muškarca koja su joj, iako je pokušala da se izbori sa njima, otela torbu.

Foto: TvPink Printscreen

- Samo sam na nekoliko minuta, u pauzama nastupa, skoknula do automobila da uzmem nešto iz njega, pa nisam sa sobom povela obezbeđenje. I žestoko sam se zeznula! Krupniji momak izletao je iz mraka, niotkuda, i zgrabio me za torbu. Otimala sam se kratko sa njim, ali je onda s druge strane doleteo njegov ortak i zgrabio me, pa sam, u želji da se odbranim od njega, pustila torbu. Srećom, čim su dobili šta žele, ovaj drugi me je pustio i obojica su se u treptaju oka izgubili - rekla je Mia za naš portal.

Pevačica prilikom napada nije zadobila nikakve povrede i drago joj je što su lopovi izabrali baš taj trenutak da je napadnu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Srećom, nisam povređena i samo sam se pošteno uplašila. Uspela sam da sačuvam i telefon, koji mi je bio u ruci, pa mi je drago što bar moja privatnost nije u opasnosti. U torbi je bio novčanik sa pozamašnom svotom novca, ali to se da nadoknaditi. Dokumenta su mi, na svu sreću, bila u automobilu, pa je sreća u nesreći što su me napali pre nego što ga otključala, jer su tad lagano mogli i da ga odvezu, a to bi već bio veliki problem - ispričala je pevačica.

Kako se sve odiglaro u treptaju oka, pevačica nije uspela da zapamti lice napadača.

Foto: Printscreen Youtube

- Ne sećam se kako izgledaju. Ovaj što me je zgrabio bio mi je iza leđa, a kako je bilo prilično mračno i sve se odigralo veoma brzo, nisam uspela da zapamtim lice prvog. Najbitnije je da sam ja dobro, ali odsad pamet u glavu - nigde bez obezbeđenja ili muške pratnje - zaključila je Mia.

Inače, Mia je nedavno objavila spot za pesmu "Ko je gore prošao", koja je za samo tri nedelje pregledana više od dva miliona puta.

Ona trenutno radi na svojoj novoj pesmi, duetu koji snima sa svojim dečkom Bojanom Grujićem, koji se proslavio u "Pinkovim zvezdama", najgledanijem pevačkom takmičenju u regionu. Pesma nosi naziv "Zveri", a Mia očekuje da će uspeti da je objave u toku sledeće nedelje.

Autor: V. T.

#Mia Borisavljević

#Napad

#pevačica

#pljačka

'