AKTUELNO

Pitanje je šta će obući na svom drugom venčanju.

Andreana Čekić pre skoro godinu dana udala se za svog izabranika, klavijaturistu Ivana Milutinovića. Svoju prvu godišnjicu braka pevačica je rešila da proslavi tako što će se za svog supruga ponovo venčati, ali ovoga puta u crkvi.

Foto: TV Pink Printscreen

Čekićeva je poželela da za ovu priliku obuče istu venčanicu koju je nosila i na proslavi koju je priredila prošle godine u maju, međutim, izgleda da to neće moći da učini.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Andreana je kupila venčanicu pre sklapanja građanskog braka, a kako saznaje emisija ''EKSKLUZIVno'', u proteklih godinu dana pevačica je ovu haljinu iznajmljivala devojkama kojima je bila potrebna venčanica i na kraju ostala bez nje.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojka koja se poslednja udala u Anderaninoj venčanici, nakon svadbe nije vratila pevačici haljinu, pa je pitanje u čemu će se Čekićeva pojaviti na svom crkvenom venčanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Podsećanja radi, Andreana Čekić udala se za Ivana Milutinovića 4. maja prošle godine.Ovaj par je na samom početku braka prošao kroz težak period, budući da je pevačica u ranoj fazi trudnoće izgubila bebu.

Autor: B. R.

#Andreana Čekić

#Ivan Milutinović

#pevačica

'