AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Vuk Mob tokom večerašnje igrice, istakao je da je po njegovom mišljenju Jovana Ljubisavljević pokvarena osoba zbog odnosa sa Vladimirom Tomovićem, dok je napolju čeka dečko Luka.

Ona svesno nanosi bol, koja nije ovde, ona je loša osoba. Po mom mišljenju pokvarena osoba je Jovana misica, Anđelo i ja smo čuli na prozoru da je Anđelo dobra priča - vikao je Vuk Mob.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam tačno da li je to bilo za Anđela ili nešto, nije bilo tačno ugovoreno šta ko s kim može, ali je bila neka priča sa kim može, sa kim ne može - rekao je Anđelo.
Nakon toga devojka je ušla ovde, uzela je pisma, mi znamo ko vodi priču ovde! Ona nastavlja odnos, ljudi je optužuju, sve dok je momak nije otpratio i dok nije Kristijan došao sa informacijom da je ološ. Ona je odmah promenila priču za njega, nema ništa. U ovom rijalitiju Vladimir je ušao sa emocijama - pričao je Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

To je laž! Pijan si, Vuče! Dovoljno je da digneš Kenana, Nadicu i Kristijana - ponavljala je Jovana.
Druga stvar, to što vi ne prihvatate činjenice, to je druga stvar, ti ponižavaš ljude po kući - odbrusio je Vuk.
Dobro, Jovanice, nemaš problema nikakvih, pogledaj! - obratio se Tomović Jovani.

Foto: TV Pink Printscreen

On jeste manipulator, jeste lažov, ali kada se zakune, ne laže, postoje moralni dokaze kod ovog čoveka koje sam za zavoleo - rekao je reper.
Ja sam rekao da se neću naljutiti, misleći da ćeš navesti mene. Rekao si Jovani svoje mišljenje, ja nijednom rečenicom nisam uticao na Vuka da kaže ovo, da sam mogao da utičem, uradio bih da to nikada ne kaže. Ona se sama može meni zgaditi - rekao je Tomović.
Ja vam se kunem u svog rođenog brata, on ima šećer, da se nismo dogovarali - dobacivao je Vuk.

Potom su zadrugari doneli odluku da je najpokvarenija osoba Miljana Kulić. To je izazvalo revolt i bunt kod Vuka, jer niko nije podigao ruku kada je prozvana misica Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga