AKTUELNO

Profesionalni angažman na jednom svadbenom veselju bivša članica "Alegro benda" pamtiće celog života.

Ne žale se džabe domaći estradnjaci na to koliko je težak njihov posao, budući da na velikim veseljima na kojima često zabavljaju alkoholisane goste neretko dođe i do incidenata, što je i slučaj pevačice Slađe Vujičić.

Foto: undefined

Naime, na jednoj svadbi na kojoj je pevala sa "Alegro bendom" jedan gost zahtevao je od pevačice da se popne na sto, što je ona odbila i poručila kolegama iz benda da napuštaju proslavu. Tada je nastao haos - letele su čaše i flaše, a kada je isti mladić bio neprijatan i prema njenoj koleginici, nastala je opšta tuča posle koje su muzičari napustili veselje.

- Na početku je to bila jedna divna svadba, zaista. Ipak, kasnije su se desile neke nepredviđene okolnosti - prisetila se Slađa i dodala da ni pod kojim uslovima nije želela da učini ono što je od nje tražio pijani gost.

Foto: Instagram

Ja se nikad nisam popela na sto ili stolicu, jer nema tog novca za koji bih to uradila. To je krajnje nepoštovanje i bezobrazluk, a ja to ne podnosim. Gospodin je dobio po glavi, što je i zaslužio. Nisam ga ja tukla, ali dobio je šta je zaslužio - otkrila je pevačica.

Pink.rs

#Glava

#Krv

#Slađa Vujičić

#pevačica

#svadba

'