AKTUELNO

Rat bivših supružnika ne prestaje!

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" svi gledaoci televizije Pink mogli su da čuju potresnu ispovest Darka Lazića, koji je otkrio da svoju ćerku Lorenu nije video preko godinu dana, jer njena majka, a Darkova bivša žena Ana Sević to ne dozvoljava.

O ovoj temi je govorila i Andreana Čekić, Darkova venčana kuma takođe za emisiju "Premijera - Vikend specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam da li je stvarno prošlo godinu dana, nisam ulazila u to niti sam ga pitala. Sa Anom više nemam kontatk tako da nisam upućena u detalje. Ali sam upućena u to da, otkako je počeo da peva od nesreće, nije imao sreće u komunikaciji sa bivšom ženom - navela je ona i dodala:
Žalio mi se, naravno, njega to boli. Glupo je i odvratno kad neko preko deteta pokušava da ucenjuje. Kad se neko rastane, ja ne biram strane, ali moje i Anino nekomuniciranje ima veze samo sa nama, ne sa Darkom. Sa Darkom sam dobra i pre i posle Ane. On ćuti puno i dugo. On je super otac i super prijatelj, dobar čovek, ne može da bude loš otac. Jeste odsutan zbog posla puno i sad i tad. Ali ja se nadam da zbog Lorene ovo neće otići predaleko.

Foto: TV Pink Printscreen

Andreana je otkrila i da uskoro planira da stane na ludi kamen sa svojim emotivnim partnerom Markom Miloševićem.

Da, planiramo svadbu uveliko, samo da prođe korona. Mi smo srećni i zadovoljni baš onako kako sam uvek zamišljala. Bilo je i kod nas problema, ali sve smo prevazišli, kad je ljubav tu nema problema. Mi imamo poverenja jedno na drugo. Ne bih volela da se nešto desi da nas nešto razdvoji, jer smatram da smo jedno za drugo - istakla je Andreana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.

#Ana Sević

#Andreana Čekić

#Darko Lazić