AKTUELNO

Njihov nastup nije se dopao samo jednom članu žirija.

Ilija i Nikola, koji uvek nastupaju zajedno, došli su ovog puta preušeni tako da ih žiri nije prepoznao sve dok nisu počeli da igraju.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su na scenu stupili u odelu dva starca i sa šminkom koja ih čini starijima, a onda su počeli da đuskaju mnogo življe nego što bi neko tih godina igrao, dok žiri sve vreme nije skidao osmeh sa lica.

- Meni se ovo mnogo dopalo, ja sam toliko uživala i toliko sam srećna šta sve ples može. Ceo vaš nastup je toliko dobro osmišljen i znala sam da na kraju vadite patike - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ljudi koji to nose u sebi razmišljaju na drugačiji način. Vi plešete svoj ples i to je prelepo - bila je kratka Danica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Spojili ste više stvari koje ja volim u jedan nastup. Imali ste i glumački i igrački deo, imali ste džordanke, koje ja volim najviše na svetu, čiji sam kolekcionar. Ovo je bilo stvarno neviđeno, ovo je bio sitkom u hiphop fazonu, svaka čast - bio je oduševljen Rasta.

- Za ideju i koreografiju čista petica, a za izvedbu malo mi je bilo tanko za ovaj nivo takmičenja. Toliko od mene - rekao je Žika.

Pogledajte njihov nastup u snimku.

Autor: V. T.

#Ana Nikolić

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

#Žika Todorović

'