AKTUELNO

Nije mogla da im prećuti!

I dalje je u toku glasanje za najljubomornijeg zadrugara:

Foto: TV Pink Printscreen

Po mom mišljenju najljubomornija osoba je Matora. To sa Aleksandrom je čista glupost, ona nije ljubomorna, to je samo borba za kadar. Da je ona ljubomorna, ne bi išla u pab i tražila Kristijanu da pleše sa njom, nego bi posmatrala gde je Car. Mislim da Matora podsvesno voli da bude povređena, to sve joj nije potrebno - rekao je Vuk.
Samo bih se složio sa Mićom da je ljubomora bolest i da ljubomorni ljudi uživaju i u tuđoj ljubomori - dodao je Car.

Tara Simov sledeća je iskazala svoje mišljenje:

Ja sam ispadala najveća bolesnica prošle godine, drago mi je što mene niko ne navodi. Mogla bih reći i da je Tomović to, on je pokušao da u*ere sve moje lepo prošle godine. Matora je jako slična meni, međutim, zaključila sam da je ona uvek bila takva, ja nisam u prijateljstvima ljubomorna. Uhvatila sam sebe da u poslednje vreme stalno pričam o njemu, sumanuto je i ljuta sam na sebe. Svako je drugačiji i svako reaguje drugačije na neke stvari. Oduševilo me je Đedovićevo izlaganje o Matoroj, pronašla sam i ja utehu u tome, jer sam se ja plašila da izgubim nešto što ni nemam, tako je i Matora bila svesna da će Sanja jednom želeti da ima porodicu i muškarca - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, sad je Sanja najgora. Tara, ti o meni pričaš, ja mogu da zamislim porodicu sa ženom, ali ne sa Matorom - ubacila se Sanja.

Mišel Gvozdenović je takođe izabrao Matoru, zbog Sanje:

Nije mogla da veruje da se Sanja odmah zagledala u Frana, ali vidim i ljubomoru od strane Sanje prema Matoroj - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije istina, ja sam podržala njenu vezu. Nije mi bilo prijatno, ali nisam želela da ugrozim tu vezu! - vikala je i pravdala se Sanja.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga