AKTUELNO

"Gledanje snimaka" je kao i svaki put otkrilo nova lica zadrugara. Maske su pale, suze takođe, a najgore je bilo onima koji su shvatili šta im najbliži pričaju iza leđa.

Dan u Zadruzi obeležile su suze, svađe, pucanja prijateljstava, ali i obelodanjivanje mnogih ljubavi koje ipak nisu na zadatku, kako se spekulisalo danima unazad. Današnji dan protekao je u znaku Tome Panića i Paule Hublin. Oni su priznali da uprkos svim preprekama, oni ipak gaje emocije jedno prema drugom. Pale su maske, a oni su ostali ogoljeni snimcima koje su svi imali prilike da pogledaju u "Gledanju snimaka" koji su nastavljeni od sinoć. Milan Milošević je i danas bio u Zadruzi, a snimci koji su pušteni, mnogima su objasnili neke stvari u koje nisu bili sigurni.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi klip koji su zadrugari pogledali bio je vezan za Tomu Panića i Paulu Hublin, naime video je bio vezan za njihovu ljubav koja je od skoro javna. Paula se sve vreme osmehivala, ali i Toma nije prestao da se smeje i krije lice koje se evidentno zacrvenelo. Fran Pujas, ali i mnogi drugi, imali su različite reakcije.

Ovo je više od igre! Oni zadatak izvršavaju dok drugi spavaju. Sve se vidi. Za mene ovo jeste i sa jedne i sa druge strane emocija. Toma je čak postao i ljubomoran, dakle rodila se ljubav. Videćemo još koji dan da dođe, a tebe Tomo treba da bude sramota. Kao oženjen čovek ovo nisi smeo da prihvatiš. Kod tebe postoje dve solucije, ili da ne voliš Nadeždu, ili ste se dogovorili da igraš igricu. Ljudi zarad novca svašta rade, jer napolju ne mogu taj novac da zarade - rekla je Marija.
Meni je ovo odvratno, ja sam napolju videla ceo cirkus samo zbog Milice, a mogu da zamislim kako joj je sad. Ja ovo ne podržavam, katastrofa mi je sve ovo - rekla je Sanja.
Nisam neko ko treba da morališe, ali ovo nije normalno. Trebao je da odgovori i kaže sve - rekla je Matora.
On iznuđuje njenu ljubav i traži emocije od nje - rekla je Nadica.
Mogao si ovo bolje, da niko ne pati. Tomo, sve si ovo sam sebi okačio na leđa, a nisi trebao. Sećam se svake tvoje rečenice da ćeš da gineš za porodicu, a šta si uradio? Svestan si šta si uradio - rekao je Mića.
Ti Nadeždu nikada nisi voleo, to ti je i ona rekla. Svestan si svega, zato ćutiš. Izabrao si rijaliti sramotu, u odnosu na ono šta imaš napolju. Izabrao si Paulu koja je sve preveslala - rekao je Tomović.

Milan Milošević je najavio naredni klip, a on je bio vezan za Kenana Tahirovića i Rialdu Karahasanović, a o tome su razgovarali Maja Marković i Alen Hadrović. Naime, Alen je optužio Tomovića da hoće da upropasti odnos Rialde i Kenana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se nikom rugao, ja ne mrzim Kenana. Ja Vladimiru nisam ovo rekao, ali bih mu ispričao svakako - rekao je Alen.
Pa Tomović uvek želi da rastura veze, meni ovo nije ništa čudno, njemu su ove igrice svojstvene. Vidi se da je hteo da rasturi odnos Kenana i Rialde - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir ove godine nema vojnike i poltrone, to mi je mnogo drago! Jedem se živa što sam mu verovala. Drago mi je da je Rialda uvidela da Tomović nije prijatelj - rekla je Tara.

Nakon gledanja klipa, gde je Alen Hadrović izjavio da Vladimir Tomović pokušava da razdvoji Kenana Tahirovića i Rialdu Karahasanović, Alen je došao do Vladimira i pokušao da se opere od navoda da je on prokockao njihovo prijateljstvo. Vladimir je bio besan i nije želeo da komentariše ono što se desilo, pa je zamolio Alena da ne razgovaraju na tu temu.

Ovo nije smelo da se desi, ja tebe nikada nisam ovako ogovarao - dodao je Tomović.
Ja mišljenje svojih prijatelja saznajem iz klipova, ovo je strašno. Nek mi kažu sve u oči, a ne ovako, ja svojim ljudima sve kažem u lice. Rialda je sinoć u klipu rekla da sam ja kao njen prijatelj čovek koji se igra sa emocijama, i sa prijateljima - rekao je Tomović.
Ja nisam prijatelj, i to je to. Il' mu je vruća glava ili... Mislim da mu jesam prijatelj, ja ružnu stvar nisam rekao za njega - rekao je Alen.

Tokom "Gledanja snimaka" zadrugari su pogledali klip gde su Marko Janjušević i Filip Car dobili nagradu, kada su imali zadatak da obuju ženske cipele i da naprave tri kruga oko bazena. Na snimku je prikazan njihov sukob sa Monikom Horvat koja se na njih naljutila zbog toga što ništa ne dele sa njom iako su dugogodišnji prijatelji. Ova priča je imala više nastavaka i rasprava, pa je sve prikazano u ovom klipu. Ono što je postalo glavna tema jeste to što je na početku klipa, Filip izjavio da su on i Aleksandra Nikolić imali se*s.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je jedan deo zaparao uši, a to je da je Car priznao da je bilo sek*a sa Aleks, ovo nije šmekerski - rekla je Tara.
Meni si rekao da si slagao Drvo, sada ustani i objasni - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bilo, slagao sam - dodao je Car.
To je odvratno, baš si ubedljiv. Sve i da smo imali, nisi smeo da pričaš to - rekla je Aleksandra.

Nakon haosa za crnim stolom, Filip Car i Aleksandra Nikolić ušli su u žestok sukob. Ona ga je napala zbog njegove izjave da su imali se*sualne odnose. Filip je tom prilikom otkrio da su oni imali stvari koje su još gore od toga, pa su se složili da to treba da prećute svima.

Imali smo nešto gore od toga, radili smo stvari gore od s*ksa - dodao je Car.
Ne smeš to da pričaš - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja Stanković je ove večeri potražila utehu kod Mine Vrbaški, pa su porazgovarale o Franu Pujasu. Ona se Mini požalila koliko je sve ovo sa Franom boli, pa je čak i zaplakala u jednom trenutku. One nisu ni slutile da će njihov razgovor biti zaslužan za haos koji je usledio posle toga.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si rekla da ćeš da se skloniš, ali nema potrebe, ja ranije jesam bila ljubomorna, ali sada nisam. Loše mi je mnogo, onda kada se sve ono desilo, ja sam htela da puknem - rekla je Sanja kroz suze.
Evo ja na primer, htela sam da crknem za mojim bivšim, ali sad se već opuštam po pitanju Cara. Mislim isto za Frana, naučio je dosta o nekim stvarima, pa sebe testira, sve ćeš videti sama, samo ga pusti. On ne želi pritisak, jer ja sve vidim. Trudim se da mu skrenem misli, i tako treba da mu priđeš. Znaš kakve teme imaš sa njim, šou, tako treba i ti, samo neke zanimljive teme, mimo svega ovoga - rekla je Mina.

Nakon razgovora ovih zadrugarki, ali i klipa koji je Car prethodno pogledao, on nije imao lepe reči ni za jednu od svojih devojaka. Nakon što se obračunao sa Aleksandrom, on je napao i Minu, koja nije štedela uvrede na njegov račun. Čak mu je poručila i da će zbog nje grebati na kapiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Te tvoje igre sa strane znaš kako će ti proći. Nemoj da dovedeš situaciju da Fran izleti odavde ko picigić. Meni je Fran drag, nemoj ti svoje probleme da rešavaš preko mene, niti me nemoj porediti - rekao je Car.
Obećavam ti pred svim ljudima, ja ti ne trebam kao neprijatelj, ti si mala maca za sve ostale. Ne postoji ni devojačko, ni svadba, obećavam vam večeras - rekla je Mina.

Kada su se svi utišali, i pošli na zasluženi odmor, Filip Car i Sanja Stanković porazgovarali su o svemu što mu se dešava. On je nešto ranije išao kod drveta i tražio da otkaže svadbu, gde je održao monolog, gde se žalio na sve. On je Sanji imao dosta toga da kaže, sa čim se ona u neku ruku i složila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih tebi prva rekla, nije ona tebe upoređivala sa njim. Ja ne igram igru, glupa sam da bih to radila. Prvenstveno, ona kad je ušla ovde, ona je Jovani prenela neke dezinformacije, i ja sam mislila da ona ima neki problem sa mnom, i ja sam to htela da rešim sa njom. Onda sam joj rekla da nema potrebe da se udalji od Frana, još sam joj rekla da si ti stariji i iskusniji da treba da bude sa tobom. Nemoj da dramiš bezveze - rekla je Sanja.
Ma ona je meni rekla da ću grebati na kapiju, igra se sa mnom. Mina i Aleksandra su brzi voz. Ja se neću ženiti, to mi ide na ku*ac, a ona je bolid. nema veze što mi se sviđa, ali ona je izdemonirana i čudakinja, isto kao i mali Fran. Budala sam, muško sam, idem glavom u jagode. Ona će meni sa dvadeset godina da priča neke priče, idi igraj se sa barbikama. Ljut sam na sebe zbog klipa, jer sam sa njom pričao o Franu. Nije ona meni ništa striktno napravila, ali i napolju ne želim da budem sa takvom. Ja kad sam zaljubljen, samo sam opterećen i nisam svoj, osećam se loše - rekao je Car.

Dok su ostali zadrugari odmarali, Bora Santana i Milan Janković Čorba rešili su da prirede pravi spektakl u kuhinji Bele kuće. Oni su uradili pravi presedan, pa su organizovali emisiju za sve zadrugare ali i milionski auditorijum. Čorba je najavio da će spremati vegeterijansko jelo i dezert za kasnije. Iskoristio je sve namirnice koje imaju u kući, pa je želeo da pokaže da i sa malo sastojaka može da se napravi preukusno jelo. On je rešio da pripremi rižoto sa povrćem, i dezert koji se sastoji od marmelade. Bora Santana, kao odličan domaćin predstavio je svog gosta na najbolji mogući način, on ga je ispitivao od čega se sastoji jelo i šta će ubaciti od sastojaka. Takođe su porazgovarali o njegovom životu van zemlje, gde je Čorba izneo neke šokantne detalje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je pripremio glavno jelo i dezert, njima se pridružila i Nadica Zeljković koja je za kuvara imala samo reči hvale. Ona je prva imala priliku da proba njegovo jelo. Potom joj se pridružila i Dragana Mitrović.

Autor: D.B.

#Zadruga