AKTUELNO

Bio je iskren.

U večerašnjem izdanju emisije "Pitam za druga", gost je Stefan Karić, koji se najpre osvrnuo na učešće Kristijana Golubovića u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi 4".

Kristijan me pozitivno iznenadio, spreman je da pravi šou, oblačio se i kao žena, ponekad pretera sa pričom. Osman nema ništa protiv njega - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan Karić osvrnuo se i na prijateljstvo sa Vladimirom Tomovićem i Markom Janjuševićem Janjušem, i prokomentarisao je svoj stori, koji je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene Vladimir nešto perfidno bocne, nikad nije rekao loše o meni, davao je Janjušu budžet i rekao za one koje me izdaju. On je sad sa Miljanom super, a mene proziva zbog Mensura. Čak mi je dovodio i Paparaco lov u kuću, snimao kako ulazi kod mene u kuću, sa tom devojkom sa kojom je bio. Janjuš i njegov odnos je bio klimav i u trećoj sezoni - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan je otkrio i u kakvim je odnosima sa Janjušem bio po izlasku iz "Zadruge 3", kao i da je Janjuš imao loše namere kada je on u pitanju.

Okej smo, nismo se videli, čuo sam da se raspitivao za mene, kakav je neko sa mnom, da li može nešto da mi uradi, onda je morao da napusti taj objekat - rekao je Stefan.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Stefan Karić

#Zadruga