AKTUELNO

Nikad iskreniji!

Pevač Darko Lazić poslednjih nekoliko godina važi za jednog od najtraženijih izvođača na našim prostorima. Stekao je veliku popularnost, njegove pesme su postali pravi hitovi, a za svaki nastup tražila se karta više. Međutim, život ga nije uvek mazio. Iako je imao sve, pre noći mu se život preokrenuo naopačke.

Foto: Pink.rs

Darko će sada, prvi put posle dužeg vremena, u nikada iskrenijoj ispovesti otvoriti dušu i pričati na sve teme koje interesuju javnost i to ekskluzivno u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

On će govoriti o razvodu od bivše supruge, pevačice Ane Sević, i njihovom odnosu kao i o tome kako i na koji način zajednički odgajaju ćerku Lorenu.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Darko će govoriti o saobraćajnoj nezgodi koju je doživeo pre dve godine, kada je automobilom sleteo sa puta. Mnogi su tada mislili da se neće izvući, a lekari su dali sve od sebe da ga spasu. Njegova volja za životom, mladost i upornost lekara dovela je do toga da se Darko izvuče, a samo nekoliko dana nakon nezgode saznao je i da će dobiti drugo dete sa svojom izabranicom Marinom Gagić.

Foto: Instagram.com

Kakav je njegov odnos sa Marinom, da li imaju nesuglasice, oko čega se najviše svađaju i čija je zadnja u kući, kao i ko više brine o njihovom sinu Alekseju, Darko će otkriti ekskluzivno u nedelju u emisiji "Premijera - Vikend specijal". Takođe, Darko će ove nedelje govoriti i o svojoj borbi sa kilogramima, a poznato je da je skinuo više od 60 kilograma.

Foto: Instagram.com

Zato i ove nedelje od 13.30 časova imate sve razloge da budete uz televiziju Pink i vašu omiljenu emisiju o poznatima "Premijera - Vikend specijal" koja će vam, pored Darkove ekskluzivne ispovesti, doneti i mnogo zanimljivih priča iz života poznatih i slavnih.

Autor: N.V.

#Darko Lazić

#Premijera Vikend - specijal

#najava