AKTUELNO

Dan pun turbulencija i preokreta!

Nakon veoma burne žurke, na kojoj su se desili raskidi, pomirenja, prvi poljupci, ali i žestoke svađe, pa čak i fizički napadi, usledio je takođe buran dan. Zadrugari su tokom ovog dana sabirali utiske od sinoć, a neki sukobi su dodatno produbljeni.

Anja Todorović i Andrea Rea Anđelković nastavile su da se vređaju i ponižavaju od kad su otvorile oči.

Veliki šef je sačekao da se zadrugari probude, a onda je žestoko kaznio pojedince koji su su ponašali nedolično i agresivno tokom žurke.

Doneli smo odluku da budu kažnjeni zbog kršenja pravila. Rea mesečnim honorarom, Filip tromesečnim, uz najstrožiju opomenu. Janjuš nedeljnim i Tara nedeljnim. Anja je kažnjena nedeljnim zbog polivanja - glasilo je pismo.

Za crnim stolom produbljen je sukob i između bivših prijatelja Marka Janjuševića Janjuša i Vladimira Tomovića. Oni su još sinoć počeli da ratuju, a danas su nastavili započeto.

Slino jedna! Ti mene ne možeš da udariš, ti si pi*ka! Ako kreneš večeras na mene, neću biti sa rukama u džepovima!T ebe ću da ka*am! Ti si pi*ka! Zna se ko si. Plakao si napolju ko god te je dohvatio. Jadu jadni! - vikao je Tomović.
Ti si pi*ka! Da li se ka*aš u bu*u?! Ti si kukao tamo "Nisam ja". Je*aću te! - nastavljao se Janjuš.

Paula Hublin i Toma Panić sinoć su tražili zadatak od Drveta mudrosti da počnu da flertuju navodno da bi saznali šta drugi misle o njima, a čini se da je ovo više zadovoljstvo nego zadatak. Oni se danas tokom celog dana nisu razdvajali, a Paula je više puta spomenula njegovu nevenčanu suprugu Nadeždu Biljić, te je omalovažavala njihovu zajednicu.

Čini se da su svoju ljubav danas ozvaničili i Alen Hadrović i Maja Marković, koji su razmenjivali strasti u dvorištu i u potpunosti zaboravili njenog verenika Jovicu Putnikovića.

Zatim je usledila radio emisija "Amnezija" u kojoj je Fran Pujas otkrio da neće biti u vezi sa Sanjom Stanković, što je nju pogodilo, a potom se nastavila saga porodice Kulić, koja je počela sinoć.

Marija Kulić nije želela da izgovori ime svoje ćerke Miljane, te je gorko plakala dok je pričala o tome kako ju je povredila, a sa druge strane plakala je i Miljana.

Zola se potom javno izvinio Mariji, zbog čega je Miljana nastavila da plače u dvorištu.

Anđelo Ranković je u "Amneziji" istakao da neće otpočeti vezu sa Ivanom Marinković, iako su se tokom žurke, ali i tokom dana ljubili i razmenjivali nežnosti.

Tokom večeri usledila je malo povoljnija situacija za ljubavne parove, pa je tako došlo do poljubaca između Milana Jankovića Čorbe i Tare Simov, ali i nežnih dodira između Milice Kemez i Bore Santane ispod pokrivača.

Autor: R.L.

#Zadruga