AKTUELNO

Oglasila se za Pink.rs besna kao ris!

Toma Panić i Paula Hublin poslednjih nekoliko dana sve više vremena provode zajedno na velelepnom imanju u Šimanovcima. Sinoć je Toma izjavio da je to sve igra kako bi isprovocirali zadrugare, međutim obostrane simpatije nisu uspeli da prikriju. Tim povodom kontaktirali smo Tominu nevenčanu suprugu, Nadeždu Biljić, sa kojom maneken ima i sina Longa.

Mene to više ne zanima, i taj čovek me više ne interesuje, tako da nemam komentar na to - rekla je Nadežda.

Foto: Pink.rs

U toku današnjeg dana, Paula je prokomentarisala da je ružno sa Nadeždine strane što je sve devojke koje su se ljubile sa Tomom nazvala "k*rvetinama", pa smo Nadeždu pitali za komentar i povodom toga.

Šta očekivati od ku*vetine?! Njima nek je sa srećom, ja im želim svu sreću. Neće me videti za Novu godinu, neće me videti više u životu, ni mene, ni dete. Neka nastavi sa svojim igricama, ja sam sa njim završila svaku priču - rekla je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Proverili smo i kakvo je Nadeždino zdravstveno stanje.

Nisam dobro, izašla sam iz bolnice. Sinoć sam završila u bolnici, zdravlje mi se pogoršalo jako. 20 dana ne mogu da jedem, infuzije moram da primam kako bih mogla da primim insulin. Ja sam potrebna svom detetu, Tomislav Panić me više stvarno ne interesuje, nikad više neće prići ni meni, ni mojoj porodici. Ja ne želim više da se spuštam na taj nivo, niti ću doći za Novu godinu, niti će me ikad više u životu videti i čuti - zaključila je Nadežda.

Autor: S.M.

#Nadežda Biljić

#Paula Hublin

#Toma Panić

#Zadruga