AKTUELNO

Ovo je zanimalo sve.

Tokom večerašnje emisije "Amidži šou" Kristijan Golubović imao je zadatak da reklamira jedan proizvod, a u pitanju je bila hoklica, koju on često spominje u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Veoma ga često koristim i preporučio bih ga drugima. Trenutno je važan, namenjen je ženama, ali mogu da ga koriste i muškarci. Kad vidim ovo prvo pomislim na Vladimira Tomovića. Može da se kupi u s*ks šopu, na sajmu erotike i u politehničkoj školi. Držim ga ispod jastuka. Ne treba ga koristiti kad jedete - rekao je Golubović, a onda otkrio kada se prvi put susreo sa ovim predmetom:
Hoklica... Ministarstvo prosvete je prihvatilo moj predlog da umesto j*banje uvede izraz holica. Asocira me na ekskurziju, kad sam se muvao sa plavušom, ušli smo u štalu, bila je jedna stara hoklica, ona je bila viša od mene, bila je gabaritna i konjasta... Ušli smo tamo, ja sam našao holicu, stavio je iza nje, malo sam se nameštao, a onda sam počeo da vozim. Ja sam posle pao kad je hoklica popustila, pao sam na zemlju i povredio se. Presela mi je i hoklica i j*banje i ekskurzija, sve - ispričao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Amidži Šou

#Zadruga