AKTUELNO

Od današnjeg dana u Zadruzi više ništa neće biti isto.

Nakon što je sinoć izgubila u duelu sa Miljanom Kulić i osvojila svega 6% glasova Rada Vasić je u studiju kod Dušice Jakovljević napisala pismo zadrugarima u kojem je imenovala novog vođu. Pismo je pročitao Vladimir Tomović koji je bio vođa prošle nedelje.

Vladimir se našalio, pa je prvo imenovao Tomu Panića za vođu, a onda otkrio da je to ipak Marija Kulić. Marija se svima zahvalila, i navela kako je ovo donekle očekivala, obzirom da je bila u super odnosima sa Radom Vasić.

Foto: TV Pink Printscreen

Toma P - našalio se Tomović, a onda pročitao pismo:
Marija Kulić - rekao je Tomović.

Nakon saznanja da je Marija Kulić glavna ove nedelje, mnogi zadrugari imali su razne teorije gde su komentarisali kako će njeno vođenje delovati tokom ove nedelje.

Ja ne mogu da verujem, pljuvala je, pa sad je stavila za vođu, isto kao i onaj smrad Kobra... Kao sa nama iz paba je super, a onda ne stavi nikoga od nas - rekao je Kristijan.
Ma uništiću je, neću joj dozvoliti da kaže bilo šta. Neće ona smeti da nam da mali budžet, videćete vi - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, došlo je vreme da Marija podeli budžete. Ovo je bila jedna od najžustrijih podela, jer je ovonedeljni vođa imao svašta da poruči mnogim zadrugarima. Podela je bila višečasovna, a nastale su mnoge svađe koje je upravo Marija izazvala sa svojim komentarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakom se podjednako posvetila, prokomentarisala učešće, kao i stvari koje je zamerila, ali i podržala kod pojedinih osoba. Ono što je činjenica jeste da je njeno obrazlaganje uglavnom bilo negativno, te je izazvala opšti haos.

Prva na tapeti bila je Tara Simov, za koju nije imala reči hvale.

Moje mišljenje o tebi je sasvim drugačije u odnosu na prošlu sezonu, jer svako ko uđe u rijaliti drugi put, pokaže drugo lice. Ranije ono nisam podržavala, jer ti ne treba da juriš za muškarcima, nego da tebe jure. Na kraju se pokazalo da te nije voleo, i pokazao je lice. Sada si nova Tara, poslušala si me, jer ja volim temperamentne, otresite ali ne i bahate devojke. Igraš se poput Mine, ugledala si se na nju, hoćeš da rasturiš sve veze. Sa Franom si se uplela, a meni ste vi super par, jer ste slični, delovali ste srećno. Ti imaš netrpeljivost i ne voliš osobe sa kojima si slična, a to je Paula. Obe ste inteligentne, elokventne, otresite, i zato je ne voliš, i mešaš se u njene veze. Ne mislim da ti se Čorba dopada, smatram da je to tvoja igra, a objasnićeš zašto. Dobra si prema meni, draga si, korektna, i ja tebe volim, jer si slična Miljani, postala si kadruša - rekla je Marija.

Tara ovog puta nije imala šta da doda, iako je ona poznata po svojim komentarima i njenoj žustroj igri koja mnoge ostavi bez reči.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored Tare, Marija je imala štošta da zameri i Nataši Radan, koja je česta tema napada zadrugara. Ona je imala priliku da joj poruči sve što misli o njoj.

Nataša Radan isto dobija srednji. Dobila bi mali zbog načina života i ponašanja, ja takve devojke ne cenim, ne bih volela da moje ćerke budu takve. I ti si devojka koja nije rasla u zdravoj porodici, bila si dete koje je maltene pušteno na ulicu da se snalazi sama, krenula si lošim putem, kojim si i nastavila. Najgore je kad pljuneš sebe u ogledalo. Dva braka si razdvojila, verovatno je do njih, ali ne bih ti bila u koži. Ne mogu da kažem da si dobar čovek zbog toga. Ono što kažu, nije važno da li je "k", nego da li je dobar čovek. Ne! Za mene "k" ne mogu da budu dobri ljudi. Šminkaš me, tu bih da te pohvalim, time se bavi, sjajno to radiš, a ne ovo što inače... Ne brukaj sebe. Umiljata i si i slatka. Srednji budžet si dobila jer sam osetljiva na decu koja nemaju mamu - istakla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je sve uzburkalo i pomutilo im konce jeste to što je Marija velike budžete davala svima osim svojoj ćerki Miljani Kulić. Ona je napravila opštu pometnju, jer se nije ni obratila ćerki tokom podele. Miljana je na sve načine pokušavala da se obrati majci, ali Marija je ostala dosledna sebi. Međutim, ono što se desilo na samom kraju podele, nasmejalo je sve. Naime, Marija je poslednji veliki budžet dala ćerki, a sebi je ostavila srednji.

Foto: TV Pink Printscreen

Mici, ti si moja lutkica, hvala Bože što si me poslušala. Nadam se da će da bude tako do kraja. Da ćeš da budeš lutkica koju narod voli. Slažem se sa onim što ti je rekla Zorica, trebalo bi da povedeš računa o ishrani. Znam da voliš kad lepo izgledaš, jesi smršala, ali ne dovoljno. Može to više. Ne volim kad ulaziš u konflikte, to ti ne treba u životu. Narod voli da čuje, ali bez svađa i bez provokacija, više budi šoumen. Ti jesi dobar čovek, onaj ko je rekao da si loš, je nešto prevideo. Od moje tri ćerke, ti imaš najbolju dušu. Tatica, Tijana i ja te volimo najviše. Neka izađe negativna energija iz tebe, da budeš Mici koju narod voli i što manje da se svađaš - rekla je Marija.

Pored obrušavanja na mnoge, Marija je imala i reči hvale za neke ljude. Ona je Marku Đedoviću poručila da je jako srećna što je on njoj i njenoj ćerki oprostio Miljaninu grešku iz prošlosti, te je sa posebnim oduševljenjem govorila o njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je svaka sezona nova, iako su stari ljudi. Imali smo rasprave oko Miljane, ali ne ti i ja. Tako se svađam i sa Mićom nekad, tako da desilo se šta se desilo. Ti si za mene veliki čovek, ona se pokajala istog momenta, ona nije htela da te povredi, i vidim da si joj iskreno oprostio sve. Ranije sam mislila da ti nikom ne možeš da budeš prijatelj. Jer sam čula da si se sa mnogima znao, a da si ih dosta štedeo. Mislim na tvoje drugarice koje ja ne volim - rekla je Marija.
Slažemo se u 99 % slučajeva, i sada, a i u prošloj sezoni. Samo si ti imao tada omiljene i manje omiljene. Sada si bolji, nemaš sklonosti prema dragim osobama. Vidim da i Taru napadaš koja ti je draga. Tako da to je to, ja bih onu bitku od prošle godine nazvala "Bitka kod Šimanovaca". Bilo mi je strašno kad sam gledala snimke posle. Hvala što si sve oprostio - dodala je Marija.

Nakon toga, Marija se obratila i Maji Marković i poručila joj mnogo toga na račun njenog ponašanja u rijalitiju. Ona je evidentno zgrožena svime što je Maja priredila u ovom rijalitiju, pa se obračunala sa njom, na sebi svojstven način.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, ti si dobila mali budžet jer znaš moje mišljenje. Ja nisam mogla da verujem da si ti takva devojka, koja radi tu gde radi, ušla ovde, šta si tražila više od toga? Ti si mutava plovka sa telećim pogledom. Ćutiš, ne pričaš ništa, katastofa je to što si ti uradila, jer imaš verenika napolju, a radiš ovo sa Alenom. Ja to ne volim. Ja bih se zapitala da sam na Alenovom mestu, jer si ovo uradila za 15 dana, ti bi brak svoj rasturila, ti nisi izgrađena kao ličnost, ovo baš nisam očekivala ni od tebe ni od Jovane. Imaš sina. Vi ste uradile katastrofalne stvari. Ne možeš da porasteš u mojim očima, možda si sve sa Jocom trebala da završiš ranije, samo si se izblamirala - rekla je Marija.

Međutim, ono što je bio vrhunac današnje dodele budžeta, bio je momenat kada je Marija neke ljude ostavila bez budžeta! Prvi na meti bio je Lazar Čolić Zola, potom Milan Janković Čorba ali i Kristijan Golubović!

Zoli je poručila da je to zaslužio zbog svega što je uradio njenoj ćerki ali i njenoj porodici. Dok je Milanu zamerila to što se prema njoj ponašao onako kako ne priliči jednom momku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne dajem ti budžet jer si me uvredio, tako da za tebe nema ništa - rekla je Marija Kulić, obraćajući se Čorbi.

Potom je prešla na Vladimira Tomovića i poručila mu da mu je baš zahvalna zbog njegovog herojskog čina, kada je skočio na Kristijana kako bi je odbranio od njegovog nasrtaja. Ona je Vladimira nagradila, i dala mu srednji i mali budžet. jedan od ta dva budžeta bio je namenjen Kristijanu, kako je Marija istakla.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir Tomović od mene dobija dva budžeta, srednji i mali. Nismo mi posebno bliski, ali poštujem tvoje ponašanje. Drago mi je što sa Miljanom imaš lep odnos, vi i ne treba da se svađate, ne bi bilo okej. Mali budžet je Kristijanov budžet, koji on neće da dobije! Ti si jedini muškarac koji je ustao pre obezbeđenja, da zadržiš Kristijana, kada je skočio i jurnuo na mene - rekla je Marija.

Momenat preokreta je bio, kada je Kristijan skočio u pravcu marije, i kada je umalo nasrnuo na nju. U Beloj kući nastao je kurcšlus i lom, i svi su ostali zatečeni situacijom koja ih je zadesila. Kristijan je gađao Mariju flašom, potom je pljunuo.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Golubović uzeo budžet, pa ga je bacio na Mariju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pu, j*bem te, ne bih te udario, pop*šao bih te - rekao je Kristijan, a onda je pljunuo Kulićku.
Mamu ti j*bem šugavu, ološu. J*bem te u usta smrdljiva. G*vno smrdljivo - urlala je Miljana.
Tebe ću da p*šam - nastavio je Kristijan.

Obezbeđenje je ušlo u kuću kako bi smirilo situaciju, a Vladimir je prišao Kristijanu i rekao mu da ne bi nikad uzeo taj novac.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.B.

#Zadruga