AKTUELNO

Ne očekuje mir u kući.

Voditelj Darko Tanasijević obavio je večeras intervju i sa Nenadom Aleksićem Ša, koji je odmah ispričao da je šokiran ljubavnim stanjem u Beloj kući.

Ništa mi nije jasno ko je sa kim u kući. Kao da čekaju gde će da zastane kuglica - ispričao je Ša, pa progovorio o sukobu sa Tomom:

Foto: TV Pink Printscreen

Mislio sam da se nećemo više svađati, tako je bilo i u "Zadruzi 2". On je malo nervozniji, reaguje na sitnicu. Mi se iznap*šavamo, a onda smo posle okej. Mislim da nećemo više to da radimo. On je napravio glupost, tako sam i ja u sezoni dva. Prvo sam mislio da to nema veze sa mnom, posle sam video da je žena imala apsolutno pravo da se ljuti na mene. Toma je kriv za to što mu se desilo, trebalo je da stane posle Dragane i Milice. Danas sam video krajičkom oka Paulu i njega... Ako želi da se vrati Nadeždi, surovo je da se zaigra tako.

Ša je ovih dana bio i savetovadav Jovane Ljubisavljević, a progovorio je večeras i o njenoj situaciji sa Vladimirom Tomovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj je možda prijala pažnja, samo to. Kada pričam sa Vladom, očigledno je da je zaljubljen u Jovanu. Ne želi da je povredi, to je ono što vidim. Jovana se malo pogubila u ovoj igri, ne zna kako da plovi. Ja znam dokle mogu da idem, ovog puta ne postoji ništa, samo se družim sa ljudima - istakao je reper, a onda progovorio o haosu Sanje i Matore:
Što se tiče Matore, ona je opsednuta Sanjom. Rekao sam joj da povuče ručnu. Nema prijateljstva tu kad se iznosi prljav veš. Ne znam za Sanjine emocije prema Franu, možda je neka igrica. Svako je tu da radi šta hoće, Sanja ima moju punu podršku, kao i Jovana. A Jovana mora da stavi tačku, napraviće glupost. Loša je po sebe, jako, jako... Fran je danas pričao kako ih Matora posmatra šta rade, njemu je to stres. On može i sam da plovi, šmekerica je, lep, trebalo bi to, ali je zaljubljive prirode, navikao je da bude sa nekim. Sanja je za njega preveliki zalogaj. Samo mi je žao Matore u svemu ovome. Matora Sanju obožava, Sanja nju voli, ali joj treba muškarac, to se vidi. Dokle god su zajedno u rijalitiju, to ne može da se završi, očekujem ozbiljan haos zbog Matore, ona ne može da se smiri - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Tare i Čorbe, ne mogu da kažem da je igra, ali... Njoj ne treba ljubavna romansa da bi se dobro kotirala, ali kapiram da mlađi tako kapiraju ovu igru. Malo mi je i smešno šta rade, dragi su mi. Ne želim da budem između dve vatre, ovde se ljudi ogovaraju, pa se druže. Svi to rade - govorio je reper, pa progovorio o grupacijama zadrugara:
Ne postoji čopor, mi smo ekipa koja voli da provodi vreme zajedno, mada ja nisam deo te ekipe. Ja sam ušao sam, svaku odluku donosim sam, ali prija mi energija društva - zaključio je Ša.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.