AKTUELNO

Odaberite svog pobednika.

Kao što smo i obećali, serijal Šimanovci Fashion Week se nastavlja. Prošle nedelje je najjači utisak na publiku ostavio Lepi Mića u svom tigrastom kardiganu, zbog čega je odneo pobedu u anketi. Čini se da je Mića, koji je od Frana Pujasa dobio nadimak "stari gepard koji sve posmatra", inspirisao i ostale zadrugare, pa smo tako ove nedelje mogli da vidimo nekoliko upečatljivih kombinacija sa životinjskim printom, koje možete pogledati u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

LOVAC (PONOVO) POSTAJE PLEN

Završava se burno vođstvo Vladimira Tomovića, koji je na samom početku nedelje napravio haos. Jedna od stvari koje su izazvale pometnju među zadrugarima i publikom bio je i izbor omiljene osobe, kada je Tomović podigao Minu. Ona je tada izjavila da bi išla sa njim u hotel i spavala pored njega, posle čega je usledio preokret, kada je Vladimir izjavio da je to uradio samo da bi dokazao Franu Pujasu, tadašnjem Mininom dečku, kakva je ona. Ovo je bio i jedan od uzroka raskida između Mine i Frana. Mina je te noći priznala poraz Vladimiru, te istakla da je trenutno rezultal između njih dvoje 1:1, kao i da će se potruditi da bude 2:1. Ono što je te noći ostalo upetačljivo publici je i Minina bunda, koja je privukla veliku pažnju. Nama ostaje da ispratimo kako će se to Vrbaški osvetiti Tomoviću, a Vi za ovu kombinaciju možete glasati u nastavku teksta.

Foto: TV Pink Printscreen

GOSPOĐA VERSAĆE JUNIOR

Svi su već navikli na upečatljive kombinacije Miljane i Marije Kulić. Miljana je ove nedelje imala nekoliko stajlinga koji su privukli pažnju publike, a jedan od njih bila je i žuta haljina sa životinsjkim printom, koja podseća na prošlonedeljnog pobednika. Kulićeva nije mogla nikome da promakne u ovoj kombinaciji, a ako je baš ovo Vaš izbor, možete mu dati poen u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

GOSPOĐA VERSAĆE SENIOR

Iste noći kada je Miljana nosila gore pomenutu haljinu, njena majka Marija obukla je gornji deo trenerke koji je imao leopard print. Kulićke su tako u tandemu bile i prave "divlje mačke" za crnim stolom, ne prezajući se da se obruše na cimere, koji nisu znali šta ih je snašlo. Ovaj print uklopio se u Marijinu prirodu te noći, a za njega možete glasati u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

SVEDENA LILI

Bivša inspektorka Ljiljana Stevanović Lili ostaće upečatljiva po svojim odevnim kombinacijama, koje su često "vrištećih" boja. Međutim, Lili se ove nedelje odlučila za nešto svedenije komplete, pa je tako svoju uobičajenu neonsko roze, zamenila za crnu. Lili je svoj stajling upotpunila i crnim čokerom, koji je oduševio i Boru Santanu, koji cele nedelje flertuje sa njom. Ako je svedenija Lili vaš izbor, glasajte za nju u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

KRALJ PLANETE GONGO

Čini se da je Lepi Mića odlučio da postane "modni guru" ove sezone. Nakon upečatljivog tigrastog kardigana, zadrugar se ove nedelje odlučio za futuristički izgled. Metalik siva jakna odlično se uklopila i u njegov nastup na sinoćnoj "Zadrugovoziji", kada je Mića pevao Gazda Pajinu pesmu "Dizel". Ako želite da pevač i ove nedelje ponese titulu takmičara koji je na Vas ostavio najjači modni utisak, glasajte za njega u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.

#Zadruga

#Zadruga 4

#Šimanovci Fashion Week