AKTUELNO

Šok!

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" bila je u poseti sinu aktuelne zadrugarke Ljiljane Stevanović, Dimitriju, koji je pokazao kako je njegova majka izgledala pre operacija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljiljana je jedna jednostavna žena, radila je u policiji pre 15 godina, od tada je radila pomalo, znaju je ljudi po gradu. Ne interesuju je mišljenja drugih, korigovala je lice, i sad mnogi ni ne veruju da je radila u policiji. Nikada mi nije pričala o poslu, nije želela da otkriva detalje jer je ipak policija u pitanju - rekao je Ljiljanin sin Dimitrije.
Kristijan i Lili se znaju, priča se da je ona učestvovala u njegovom hapšenju - naveo je urenik zabave na portalu Pink.rs Nemanja Vujčić.

Foto: TV Pink Printscreen

I mene je iznenadila koliko informacija ima o Kristijanu, verovatno je čuvala. Kad se razvela od mog oca bila je sa jednim Grkom sedam godina, tad nije radila, bila je sa njim sedam godina. Ima već dugo verenika koji je u Americi i ne obazire se na bilo kakve poruke. On je dosta puta dolazio ovde, bude ovde, pa se vrati. Ona zahteva od muškarca da bude baš to - muškarac - naveo je Lilin sin i dodao:
Ona je tek nakon što je završila profesionalnu karijeru počela sa operacijama. Dugo ulaže u to, to je godinama negovano, održavano. Retko je da neko ima majku koja tako izgleda, ona ipak ima 54 godine. Ceo život se neguje, uvek hoće da izgleda lepše, bolje, i traži muškarca koji to može da pokrije, nekog ko će stati iza nje, ko će to moći da joj ispuni što voli. Radila je u policiji, ali je bila dobra, nije bila stroga, sve moje želje je ispunjavala, ona je dobar policajac.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.

#Dimitrije sin Ljiljane Stevanović

#Ljiljana Stevanović Lili