AKTUELNO

Nastavak ovog krimi-trilera svi su dugo čekali.

Mlada, talentovana glumica Milena Radolović koju od ovog vikenda gledamo u drugoj sezoni serije "Državnog službenika" na TV Pink govorila je danas za emisiju "Premijera - Vikend specijal"

Milena se trenutno nalazi u Rusiji, gde radi na promociji svojih novih projekata koje je snimala za tamošnje tržište.

Foto: TV Pink Printscreen

U Rusiji je kišovito, pred sneg, hladno, ja sam ovde povodom nove premijere. Vrlo sam uzbuđena jer izlazi serija "Ivan Grozni", ja sam tu zbog komunikacije sa novinarima, zbog reklame - rekla je ona.

Glumica je podelila i svoje prve impresije posle početka emitovanja druge sezone "Državnog službenika".

Ljudi vole tu seriju, gledaju je oni koji su gledali prvu sezonu, dugo su čekali nastavak, čini mi se da su zadovoljni. Ja sam zadovoljna, kako se razvija priča. Ovo je sam početak, a imaćemo ozbiljno ubrzanje na nivou radnje, ovo je kvalitetna serija. Ovo je naša verna publika koja je pratila - rekla je Milena i dodala:
Dobila sam samo jedan komentar od svoje najbliže drugarice sa klase. Druge nisam pitala, osim porodice, nisam bila sa ostalima u kontaktu. Mama i tata vole "Državanog službenika", to je njihova omiljena serija. Baka i deka više vole "Jugoslovenku", "Službenik" im je mnogo komplikovan. Tata ipak čeka kada ću ja biti u filmu u kom nema oružja, to će mu se ispuniti kad izađe film "Toma Zdravković".

Foto: TV Pink Printscreen

Mlada glumica je istakla da je u Rusiji vole jer nema tipičnju letotu jedne Ruskinje.

Oni kažu da sam ovde prošla jer ne izgledam tipično kao Ruskinje, ovde su plave devojke, sa plavim očima, imaju oblije lice - istakla je ona i otkrila kako izgleda život u Rusiji:
Grad je ogrmona, teško je organizovati se. Rusija je mnogo veća što se tiče tržišta, daje mnogo prilika, zato smo se našli ovde kao talenotvani, egzotični Srbi. Ovde se rade mnogo, kad se radi samo se radi, nema druženja nema ničega drugog osim posla.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.

#Državni službenik

#Milena Radulović