AKTUELNO

Ponovo je slobodan.

Proslavljeni pevač Bane Mojićević govorio je danas u emisiji "Premijera - Vikend specijal". On je izneo svoj stav o trenutnoj situaciji sa koronavirusom koja je onemogućila pevače da rade punom parom.

Foto: TV Pink Printscreen

I kada nije, ja namestim da jeste, tako prihvatim. Sinoć sam malo pevao, malo sam više potegao iz čašice, bilo je veselo. Ja uvek pijem iz zadovoljstvo i zbog emocija. U kafani sve pustim sve napolje. Gde zaradim tu i ostavim, dobar deo. Najveći bakšiš sam dobio na jednom slavlju u Crnoj Gori, tamo sam kao Tito. Ja najviše volim ljubičaste, izmislim tekst na licu mesta. Nisam uplašen, na vreme sam uključio čekalicu. Nisam nastupao, sem nekoliko puta na otvorenom, ali to je više za reklamu, po nekim lokalima. Ako želiš dobru reklamu, i to je ok... Nisam štedeo deceniju, ali jesam poslednjih par godina, razmišljao sam o finansijama, tako da sam miran, nemam razloga za stres i za brigu, nemam neke raskalašne navike, živim normlano, najveći novac ostavim u kafani. Ceo život se odigrava u kafani. Nisam zbog kafane izgubio ženu, u kafani sam samo dobio, divna prijateljstva, konekcije, sklopio poslove i podelio ljubav sa ljudima.

Bane je progovorio i o razvodu, deci, ali i o razlozima kraha braka.

Ja sam uvek slobodan, tako se osećam, to nema veze sa statusom. Status je potvrđeno, slobodan. Jednostavno je došlo do toga zbog nerazumevanja, loše komunikacije, nedostatka ljubavi. Sa obe strane, ljubav je dvosmerna ulica. To je razmena. To je najveći poraz koji sam doživeo u životu, obično sam doživljavao pobede, a ovo je najveći poraz. Pokušao sam to da sačuvam više puta, a ovo će se ispostaviti kao najbolja odnosa. U fer odnosima smo, sarađujemo po pitanju dece, što je jedino i važno, zadovoljan sam kako to funkcioniše. Deca ne trpe puno, nas dvoje smo se dobro naštelovali i usmerili pažnju i energiju ka njima, tako da oni ne osećaju nešto puno. Objasnili smo im najprostijim rečima, da više ne funkcionišemo i da je ovako najbolje i za njih i za nas. Trudimo se iz sve snage da im pružimo svu ljubav koju možemo, ne verujem da će toliko osetiti nedostatak i da će to ostaviti posledica na njih. Ne ja nisam agresivac po prirodi. Nema ničega, ne postoji bar kod mene ništa - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač je izneo svoje mišljenje i o svojoj koleginici Tanji Savić koja proteklih meseci prošla pravi pakao zbog toga što joj je muž odveo sinove u Australiju.

To je zaista suviše bolno i strašna situacija da se dogodi bilo kome, da je javna ličnost, da nije, potpuno je nevažno. To su osetljive stvari, pitanje dece, to je nešto sveto. Nismo mi u nekom stalnom kontatku, s vremena na vreme se sretnemo na nekim snimanjima. Koliko znam bio je problem i oko te komunikacije sa ljudima - rekao je Mojićević.

Foto: Instagram.com

Autor: R.L.

#Branislav Bane Mojićević