AKTUELNO

Retko govori o svojoj vezi.

Anastasija Ražnatović ne voli da puno govori o svom dečku Đorđu Kuljiću, ali je za emisiju "Ekskluzivno" napravila izuzetak. Ona je otkrila kako još ne planira brak i decu, te je iznela detalje iz svoje veze za koje javnost ne zna.

Ja ne razmišljam o tome, ali sada je postalo moderno da zatrudniš, da se veriš, ja ne jurim za tim stvarima. Gledam da sebe negde izgradim kao ličnost, da napredujem u karijeri, imam vezu jako dugo i ne žurim nigde. Ako je suđeno i ako treba tako da bude, mi ćemo svakako jednog dana to da ozvaničimo i brakom i detetom. S tim stvarima ne treba žuriti. Ja Novi Sad gledam kao svoju oazu mira, u Begorad dolazim poslovno i da vidim svoju porodicu, ali u Novom Sadu živim. Veoma sam mirna i smirena osoba, temepramentna sam samo kad sam ispovocirana. Ja sam paradoks, s jedne strane volim ovaj grad što je sve tako brzo, a sa druge strane bih da pobegnem i da sam u tišini sa osobom koju volim, da je sve tako mirno, da se ništa ne menja. To dolazi time što nekoga volite - rekla je Anastasija, a onda ispričala šta najviše ceni kod svog dečka:

Foto: Instagram.com/raznatovicanastasija, Instagram.com

Ima tu mnogo faktora, mislim da sam preozbiljna za svoje godine, zbog svog života, a i zbog toga što sam u vezi sa nekim ko je stariji od mene, milion ima faktora. Stariji je od mene devet godina, ali ta razlika se ne vidi jer sam zrelija i tako delujem. Ja ne volim to da moram stalno da se stresiram u vezi, da razmišljam gde je, šta je. On me gleda kao mene, a ne kao trofej. Dečko je van toga, ne zanima ga da se eksponira, ja to poštujem kod njega, on nema veze sa javnim životom. Čovek ima svoj posao, neće da se šlepa uz mene i nije mu to bitno.

Foto: TV Pink Printscreen

Ražnatovićeva se dotakla i svog brata Veljka Ražnatovića, koji je nedavno postao otac, te je priznala da joj je Veljko i dalje čudan u toj ulozi.

Izuzetno mi je čudno, iako je prošlo već četiri meseca, meni će on uvek ostati kao kad smo mali bili. Primećujem kako muškarcima malo više treba, a Bogdana se kao preko noći probrazila u majku, a Veljko mi je još čudan sa bebom - rekla je Anastasija, a onda otkrila da ne voli društvo svog brata:

Foto: Pink.rs

Veljko celog života ima četu oko sebe, ima par prijatelja koje stvarno volim, a ostatak ne i on to zna - istakla je mlada pevačica.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Anastasija Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#Đorđe Kuljić