AKTUELNO

Lepa manekenka se porodila juče.

Menekenka Ana Rajković i njen suprug, proslavljeni golman Predrag Rajković juče su dobili drugog sina, kome su dali ime Tadija.

Iako su Rajkovići planirali da Peđa prisustvuje porođaju, ova velika želja im se nije ostvarila jer je imao obaveza u klubu.

Ana je očekivala da će se poroditi ranije, te da će Peđa biti tu zbog obaveza oko reprezentacije. Međutim, kako porođaj nije krenuo kako su zamišljali, Rajković je morao da se vrati za Francusku zbog obaveza u klubu. Plan je bio da se Ana, kao i prvi put, porodi u Beogradu, i ona je u srpskoj prestonici bila još od osmog meseca trudnoće. Ona i beba se osećaju dobro i porođaj je prošao u najboljem redu. Mališanu su unapred dali ime, tako da je bilo poznato da će se zvati Tadija - rekao je izvor blizak paru i dodao:
View this post on Instagram

❤️🖇

A post shared by 𝘈𝘯𝘢 𝘙𝘢𝘫𝘬𝘰𝘷𝘪𝘤 (@rajkovic__ana) on

Slavilo se čitavu noć kako u domu Aninih roditelja, tako i kod Rajkovića. Peđa je zbog utakimce koja se igra za vikend ipak morao da nazdravi bez velike pompe. Presrećan je i jedva čeka da vidi sina. On stiže u Srbiju najverovatnije danas - naveo je izvor.

Autor: R.L.

#Ana Rajković

#Predrag Rajković