AKTUELNO

Mnogo aktuelnih i ekskluzivnih priča očekuje vas danas na programu televizije Pink, u omiljenoj vikend emisiji o poznatima.

Nova epizoda vaše omiljene emisije o poznatima “Premijera – Vikend specijal” je na programu TV Pink i ove nedelje uživo od 13:30 časova. Kroz aktuelne priče o poznatima koje su obeležile nedelju za nama vodiće vas voditeljski tandem Tijana Prica i Bojana Lazić, a očekuju vas i uključenja reportera Nemanje Vujičića, Jelene Bašić i Marine Bojović.

Foto: Pink.rs/J. Simonović

Nakon višemesečne medijske ilegale i velike tragedije, poznati pevač Aco Pejović stao je pred premijerne kamere i prvi put progovorio o teškom životnom periodu.

Foto: Privatna arhiva

U ovonedeljnom ''Premijera - Vikend specijalu'' saznaćete i zbog čega legendarni glumac Tihomir Stanić godinama živi u strahu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sin zadrugarke, bivše inspektorke koja je privukla veliku pažnju, Ljiljane Stevanović, Dimitrije otkrio je mnoge, do sada nepoznate, detalje o privatnom životu svoje majke.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas u 13:30 časova uživo na televiziji Pink ne propustite najnovije izdanje omiljene vikend emisije o poznatima ''Premijera - Vikend specijal'', jer vas očekuje veliki broj ekskluzivnih, zanimljivih priča o poznatima.

Video: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal