AKTUELNO

Iznela zanimljive detalje o sebi.

Glumicu Janu Milić Ilić imate priliku da gledate u seriji "Jugoslovenka" koja se emituje svakog radnog dana od 20 časova na TV Pink. O njenom privatnom životu zna se malo detalja, ali je glumica odlučila da otkrije kako je upoznala svog supruga.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Bili smo komšije, živeli smo u istoj zgradi, on na petom, a ja na četvrtom spratu. Godinu dana bilo je potrebno da se prvi put sretnemo, a početak naše romanse odigrao se u liftu. Vraćala sam se s puta i u liftu sam srela simpatičnog mladića koji me je nasmejao. Nakon prvog susreta, počeli smo skoro svakodnevno da se viđamo, a tokom sledeće vožnje liftom razmenili smo i brojeve telefona. Potom me je pozvao da se vidimo i od tada se ne razdvajamo. Imam osećaj da živimo zajedno od kada smo se upoznali - rekla je glumica.

Foto: TV Pink Printscreen

Odlučili smo da se naši roditelji upoznaju tek na venčanju, a i moj tata je njega upoznao na dan svadbe, kao i ja njegove roditelje. Konstantno smo se dogovarali da se svi međusobno upoznamo, a pošto nisam bila tu, ideju nikako nismo mogli da sprovedemo u delo. Kada se već približilo venčanje, rešili smo da se veliko upoznavanje dogodi tog 12. avgusta i ispostavilo se da je ideja bila odlična - izjavila je Jana Milić Ilić.

Autor: S. K.

#Jana Milić Ilić