AKTUELNO

Kraj "Zadruge 3" doneo je mnogo preokreta u odnosima.

Kako je portal Pink.rs jutros objavio, Mensur Ajdarpašić je sinoć, nakon svog gostovanja u emisiji "Pitam za druga", koju na RED televiziji vode Stefan Milošević Panda i Stefan Kandić Kendi, završio u provodu sa Majom Marinković. Mi smo saznali i da je on kasnije završio kod nje u stanu, kao i da su se smuvali.

Mnoge je iznenadila i šokirala ova vest, ali samo počeci njihovog odnosa mogu se pratiti u "Zadruzi 3", gde su proveli nekoliko meseci kao cimeri.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Mensur je napravio haos samim svojim ulaskom u rijaliti, kada je počeo da se obračunava verbalno sa Vladimirom Tomovićem, sa kojim je imao komplikovan istorijat. Tenzija između njih je dostigla vrhunac nakon proslave Nove godine. Podsetimo, Mina Vrbaški je ranije tog dana izgorela od besa kada je u "Zadrugu" na kratko ušla tadašnja Tomovićeva devojka Isidora, koju je on pred svima poljubio. Tada je počela njena osveta. Vladimir je završio u zadrugarskom zatvoru pred sam početak novogodišnje žurke zbog sukoba sa Miljanom Kulić, a Mina je tada celu noć flertovala sa Mensurom. Ovo su joj zamerili svi Tomovićevi prijatelji, kako su smatrali Mensura njegovim neprijateljem. Tomović je sledećeg jutra pušten i zatvora, a uveče je, na proslavi rođendana Dragane Mitar i Mione Jovanović, napravio haos. Naime, Nataša Radan je tada prenela Tomoviću da Mina i Mensur flertuju otvoreno pred svima, a Vladimir je upao na proslavu i nasrnuo na Ajdarpašića, zbog čega je odmah kažnjen i diskvalifikovan.

Foto: Jelena Simonović

Od tada kreću dodatne trzavice između Mensura i članova tadašnjeg takozvanog "Tomovićevog čopora", među kojima se nalazio i Marko Janjušević Janjuš, koji su Mensura i Minu krivili za Vladimirovu diskvalifikaciju. Iako je Janjuš u narednom periodu bio prisan sa Ivanom Šopić i Majom, Mensuru imao napada ljubomore zbog toga što je mislio da su Mina i Janjuš ranije imali nešto, iako su mu oboje govorili da su samo prijatelji. Janjušu je smetalo i to što se Mina udaljava od njega, iako je bio tu za nju, kao i što mu je tokom jedne svađe zapretila da će izneti detalje odnosa između Ane Korać i njega. Ovo je dovelo do velikog sukoba koji se dogodio u februaru.

Nakon žurke na kojoj su tada pevali Katarina Grujić i Uroš Živković, Mensur je napravio haos Mini zbog toga što se pozdravila sa pevačem i što mu se osmehivala. Janjuš je u jednom trenutku došao do paba da zameri Mini što mu preti, a dugogodišnji drugari su. Ovo je izazvalo lančanu reakciju, a Mensur je želeo da se obračuna sa Janjušem zbog toga što se uneo Mini u facu.

Janjuš se tada u kući upravo grlio sa Majom, a Mensur je došao i nastao je pravi haos, gde je čak reagovalo i obezbeđenje, kako ne bi došlo do fizičkog sukoba. Tenzije između ovih zadrugara trajale su danima, a potom su svi odlučili da spuste loptu.

U narednom periodu Janjuš je ozvaničio svoju vezu sa Majom, a tada su krenuli i njihovi najveći problemi. Njih dvoje su priznali da su imali bolji odnos dok su se skrivali, jer su nakon priznanja da se nešto desilo između njih bili na udaru sa svih strana. Između ostalog, produbio se i sukob između Maje i Ane Korać.

Ana je bila kriva iza neke od trzavica u vezi Mine i Mensura. Njih dvoje su se međusobno zvali "Debeli", a Vrbaški je gorela od besa kada su Mensura zadrugari počeli da zovu "Ninjo", jer ga je tako nazvala Koraćeva. Mnogi su optuživali Anu da je bacila oko na Mensura, što je ona uporno negirala. Ubrzo dolazi do novih preokreta i turbulencija u odnosima zadrugara.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Mensur se potpuno ohladio od Mine i nije joj više ljubomorisao, dok je ona njemu pravila svakodnevne haose. Maja, koja je uvek ljubomorisala Janjušu zbog drugih devojaka, počela je da iznosi njihove tajne razgovore, te da govori da i on njoj stalno ljubomoriše zbog drugih momaka. Janjušević je ovo negirao, jer se sve vreme trudio da umanji svoj odnos sa Majom, kako bi mogao da se opravda svojoj tadašnjoj ženi Eni, od koje se nedavno razveo. Međutim, ljubomoru prema Mensuru nije mogao da krije. Naime, Marinkovićeva je u junu sve češće počela da odmerava Mensura, što je i publika primetila. Najočigledniji primer bilo je gledanje Mensurovih uspomena, kada su mnoge zadrugarke bile oduševljene Ajdarpašićevim slikama. Jedna od njih je bila i Maja, koja se sa Draganom sve vreme gledala i sugerisala kako je Ajdarpašić prezgodan. To možete pogledati klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Majino odmeravanje Mensura primetio je i Janjuš, koji je sve ovo počeo javno da joj zamera. Janjuš je tvrdio da Maja u Mensura gleda "kao u Boga", a jednom prilikom je izneo i da je ona zaljubljena u njega.

Maja je zaljubljena u Mensura, ja sam to primetio. Meni više ništa ne znači u životu. Devojka koja meni ljubomoriše već četiri i po meseca, a ne postoji nijedna situacija. Ona mi je napravila 25 puta scene, a ja sam se posvetio njoj sve vreme, sve sam zbog nje otpisao i žensku i mušku osobu. Što se tiče Mensura, non-stop mi ga spominje - pričao je tada Janjuš.

Mi ćemo i dalje pratiti vezu bivših zadrugara, a ostaje i da ispratimo kako će Mina i Janjuš odreagovati kada budu saznali da su im bivši partneri u vezi, kao i da je Mensur novi Majin "Favorito". U nastavku možete pročitati i šta je Maja rekla o ovom odnosu za naš portal.

Foto: Instagram.com/majaamarinkovic

Autor: M. P.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

#Zadruga

#Zadruga 3

#Zadruga 4