AKTUELNO

Oduševili žiri!

Večeras se na sceni "Zadrugovizije" predstavila i grupa sačinjena od Sandre Rešić, Jovane Ljubisavljević i Jovana Cvijetića Cveleta, koji su izveli pesmu "Crna i plava", grupe Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra je oduševila sve prisutne svojim pevanjem, dok niko nije ostao imun na izgled misice Jovane. Cvele se potrudio da upotpuni nastup plesom.

Foto: TV Pink Printscreen

Stručni žiri je prokomentarisao njihov nastup.

Svaka čast - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Svidelo mi se! Ja Sandru poznajem dugi niz godina, sve zna. Jovana, sve poseduješ. Cvele, tako treba da se ponaša treći član. Imali ste sve, pevanje, harizmu, izgled - dodala je Kaća.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra je naše dete. Kada si se prvi put pojavila na sceni, ja sam rekla da fantastično pevaš, ali da moraš da skineš kilograme. Ti si za kratko vreme to uradila, sad si stvarno riba do bola. Ovo nije tvoj maksimalan domet, na nekoj sledećoj Zadrugoviziji vidi da budeš sama. Jovana, nisi za džabe dobila tu titulu, ti si toliko lepa. Cvele mi je najveće iznenađenje - istakla je Zorica.
Cvele, ti si kao Majkl Džekson. Jovana, ti imaš taj lep nerv za scenu. Sandra ti si iznela sve super. Celokupna slika je okej - dodao je Keba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.B. / M.P.