AKTUELNO

Skandal!

Ovaj spoj na sceni bio je fantastičan! Anđelo Ranković, Lazar Čolić Zola i blažena među muškarcima Anja Todorović priredili su još jedan briljantan nastup na ovoj Zadrugoviziji. Oni su se predstavili pesmom "Pravo vreme" koja je postala jedan od najvećih hitova pevačice Maje Berović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon njihovog nastupa, i Anje u glavnoj ulozi, mnogima nije bilo dobro, a ponajviše Jovanu Cvijetiću Cveletu, koji je iz bekstejdža pomno pratio nastup svoje devojke. Energičan nastup Anje, Anđela i Zole nije bio baš kako su zamišljali da će biti. Njih troje imali su problem sa tekstom, pa su bili podloži oštrim kritikama stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

Može to mnogo bolje, naročito ovaj žuti, on je podbacio samo tako. Ne znam kakve probleme ima, nema na bini problema! - rekla je Zorica Brunclik.
Problem je pored mene, kome ona ne bi bila problem? - flertovao je Zola sa Anjom.
Ti si džepna Venera, tebi ne ide pevanje, bilo je onako, da pogledam, da vidim, više sam se na tvojim nogama zadržavala - dodala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne volim da ispadam veštica, ali nisu bili na visini zadatka. Izgubili ste energiju, koliko je već sati. Ali mogli ste da se potrude, bar da budu u ritmu - izjavila je Katarina Grujić.
Uopšte mi se nisu svideli komentari koje sam čuo, a niste ni vi nešto specijalno - rekao je Keba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalji u klipu ispod.

Autor: O. B.

#Zadruga