AKTUELNO

Za nju nema zime!

Popularna folkerka Indira Radić pronašla je način kako da zaradi novac, s obzirom na to da usled situacije sa pandemijom koronavirusa više nije u mogućnosti da nastupa.

Foto: Instagram.com/indiraradicofficial

Indira se dosetila da ponovo snimi neke svoje pesme, na koje prava polažu mnoge izdavačke kuće, ali ih je ovoga puta okačila na svoj Jutjub kanal.

Foto: Privatna arhiva

Velika kriza zbog kovida 19 oseti se na svim poljima, a muzičari i pevači su posebno pogođeni. Svima su do daljeg otkazani nastupi, a koncert održi tek poneko od njih, i to vrlo retko. Mnogi su se žalili javno kako već mesecima ne zarađuju i da su u vrlo nezavidnoj situaciji zbog toga, ali ne i Indira. Umesto kukanja, pevačica je odlučila da preuzme stvar u svoje ruke i da uradi sve što je do nje kako bi i dalje nastavilo da joj kaplje koliko-toliko para. Ona je na svom kanalu na Jutjubu pre nekoliko meseci počela da objavljuje neke od najvećih hitova starih i više od deset, petnaest godina, ali u novom ruhu, to jest u novom aranžmanu.

View this post on Instagram

😀 #feelinggood #indiraradic #IR

A post shared by INDIRA RADIC (@indiraradicofficial) on

Za te pesme ona je mahom snimala nove spotove sa svojim bendom dok peva, ali je koristila i arhivske snimke sa svojih koncerata, kao na primer za pesmu "Ne dolaziš u obzir". Za jedan od svojih najvećih hitova "Bio si mi sve", Radićeva je iskoristila snimke druženja sa svojim prijateljima i pretočila ih u spot, slično kao i za numere "Moj živote, da l' si živ". Ima i hitova za koje je sama bila u spotu, kao na primer za "Nisam sumnjala", a za neke od pesama koje je opet objavila nije snimila video, već je samo postavila svoju fotografiju. Ona se dosetila i onoga što je sve popularnije u svetu, a to je da za neke numere napravi "official lyrics video" (video s rečima pesme).

Autor: S.M.

#Indira Radić