AKTUELNO

Današnja "Pitanja gledalaca" napravila su ozbiljnu pometnju među zadrugarima. Nakon emisije, niko nije ostao bez reči, i svi su imali nekom nešto da prebace!

Ako se po jutru dan poznaje, danas je to definitivno slučaj na imanju u Šimanovcima. Nakon žestoke noći, i "Pitanja gledalaca" današnji dan bio je još burniji, kako nastavkom emisije, tako dešavanjima koja su nakon nje usledila. Ono što je prošlo najopaženije jesu suze Marka Janjuševića Janjuša, koje je prolio kako zbog odnosa sa bivšom ženom Enom, tako i zbog Maje Marinković sa kojom je, kako kaže prekinuo svaki kontakt.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuša su jutros pogodile pesme, te se osamio kod izolacije i tugovao. Nije mogao da sakrije i zadrži emocije, pa je nekoliko puta brisao oči, a onda je čak i zapevušio.

Doviđenja, devojčice moja... Kako je mojoj duši, ne dao ti Bog - pevao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Janjuš ovim stihom imao poruku za Maju ili se samo obratio bivšoj supruzi procenite sami. Ono što je zanimljivo jeste što je Janjuš sve vreme tražio da mu se pusti pesma zbog koje je pred samo finale Zadruge 3 imao incident sa bivšom ljubavnicom.

Video: TV Pink Printscreen

Međutim, ono što je zanimljivo jeste da je Janjuš skinuo prsten sa kojim je ušao u Zadrugu 4. Podsetimo, iako su svi mislili da je u pitanju venčana burma, Janjuš je objasnio da je to prsten koji je kupljen u manastiru Mileševa.

Filip Car poslednjih nekoliko dana potpuno je neodlučan kada je njegov ljubavni život u pitanju. Par dana nakon početka najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge 4", Filip je uplovio u turbulentnu vezu sa Aleksandrom Nikolić.

Konce sreće i mira Aleksandri i Filipu potpuno je pomrsio ulazak Mine Vrbaški, za kojom je on doslovno odlepio, što je i priznao Drvetu mudrosti pre nekoliko sati. Međutim, s obzirom da kod Mine za sada nema šanse, Filip se vodio onom "bolje vrabac na ruci nego golub na grani", pa se tokom popodnevne dremke dohvatio sa Aleks. Ona je nekoliko puta u prethodnih 24 časa raskinula sa Filipom, ali sudeći po ovom prizoru, nije mogla da odoli strastima, pa mu je još jednom prešla preko svega.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan Milošević i ovog četvrtka ušetao je na velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi se dogodio nastavak emisije "Pitanja gledalaca". Prvo pitanje bilo je upućeno Marku Janjuševiću Janjušu: "Da li još uvek voliš Maju?" Janjuš je zadrugarima otkrio celu situaciju u kojoj se našao pred ulazak u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima "Zadrugu 4".

Ne, nemam šta da objašnjavam. Ovde sam i ušao zbog situacije koja nije bila naivna, doživeo sam od nje nešto neprijatno. To je bila sekunda, koliko je trajalo i odugovlačilo, ne mogu sebe da krivim, doživeo sam dosta neprijatnih stvari - rekao je Janjuš.
Nijedan dan nije bio normalan. To su scene i scene, katastrofalne. Ja sam na kraju stao uz svoju porodicu, tada sam prelomio. Kako god bilo, posvetio sam se toj strani. Pojedine osobe su bile ljubomorne, ne znam ti na šta, tu sam se zaj*bao, to je bilo katastrofalno, da neko zove moju ženu i grokće u slušalicu... Tad sam totalno prelomio. Posle svega, ostalo je razočarenje - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona me je terala da se zakunem, to je istina. Kad sam izbacio sliku sa Enom, da smo se razveli i ostali prijatelji, Maja je izbacila naše slike, snimke... Nameštala je paparace. Udarila je tamo gde ne sme da se udari. Đedović joj je dao broj moje žene, ona ju je zvala, naručivala je da joj grokću u telefon - govorio je Janjuš.
Sa Majom je prekinuto iste sekunde kad me žena nazvala i rekla da ne može da trpi tu tortutu, onda me nije zanimalo, onda je Maja izbacivala prepiske gde sam pisao da je volim, najveći bes sam doživeo zbog toga. Maja je njoj slala gole slike, Ena je prijavila, nije moglo da se smiri - rekao je Janjuš.

Milan je pitao Janjuša i za modrice Maje Marinković, koje je ona objavila neposredno pred Janjušev ulazak u "Zadrugu", kao i da li je trošio njen novac.

Ja kad bih nekog udario taj se ne bi probudio. Te scene besa, nisam doživeo da neko može tako da te izludi, drugi su govorili da bi je ubili na licu mesta da to trpe. Novac joj potrošio? Ako si sa nekim i ostaneš bez novca trenutno i vratiš posle, nisi ukrao taj novac. Ja sam joj vratio - rekao je Janjuš.

Potom je jedno od narednih pitanja bilo namenjeno Jovani Ljubisavljević.

"Plačeš radi dečka što te otpratio sa Instagrama, a ne radiš ništa kako bi mu pokazala suprotno? Važno je da glumiš tu neki nivo, a ostali nisu, ti si putovala po Dubaiju?" - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada nisam bila u Dubaiju. Što se tiče Luke, krivo mi je, jer smo zajedno gledali prošlu sezonu, i uvek sam sticala utisak o ljudima preko Marije, Miće i Marka. Ja u Vladimira nisam zaljubljena, ljudi koji ovde žive duže, oni znaju šta rade, ja ne, upala sam u zamku. On sigurno dobija i loše i dobre klipove, čita, sluša svašta i žao mi je zbog toga. Gura me napred samo to što sam čista - dodala je Jovana.

Onda se Marija Kulić obrušila na nju kao nikada u životu. Međutim, ona nije bila jedina, mnogi su imali da dodaju štošta na njen račun, dok je Vladimir srčano branio.

Od mene si mogla da očekuješ ovo što si dobila, a ti ne svaljuj na druge, ti si bila iskrena, i nisi mogla da sakriješ osećanja! Ja sam primetila iskrenost i simpatisanje prema Tomoviću. Završio je sa tobom, kraj je! - dodala je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle toga, ona se branila, i jadala ostalim zadrugarima. Dobila je dosta saveta, a nakon toga, ona se odselila iz Hotela, i došla da spava ponovo u kuću.

Takođe, ono što je sve potreslo jeste ispovest Ane Bulatović, koja je do kraja ispričala celu priču spolja, vezanu za njenu bivšu ljubav. Podsećamo, ona je bila u vezi sa oženjenim muškarcem, koji se nakon svega vratio svojoj ženi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je usledilo nakon toga, jeste svađa Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore. Obe zadrugarke nisu štedele reči kada su u pitanju uvrede. Došlo je i do suza nakon toga, pa su obe utehu potražilke kod ostalih zadrugara.

Autor: D.B.

#Zadruga