AKTUELNO

Veoma joj je draga!

Ekipa emisije "Premijera" razgovarala je sa pevačicom Tijanom Milentijević koju je proslavio hit "Žena od sultana". Ona je prvo komentarisala kako sada izgledaju njeni nastupi, nakon što je doneta odluka da lokali rade do 23 sata.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi minimalno radimo u nekim određenim uslovima, gde može da se radi. Tako da je meni okej. Nemam ni puno brige oko sređivanja, jer imam ljude koji brinu o tome - rekla je Tijana, a onda je komentarisala svoj izgled.
Uvek kada izgledam najgore sa punđom za tuširanje i stavim neke naočare, sretnem nekoga koga ne treba - izjavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Tijana je u nastavku rekla da joj je pesma "Žena od sultana" donela slavu, ali i veliki broj obaveza. Zatim je pričala i o koleginici Slađi Alegro, kojoj je prvo bio ponuđen ovaj hit, ali ga je ona odbila.

Foto: Ivan Vuković, Promo/Silverlight

Pesma mi je donela gomilu obaveza svakog dana, ali dobro. To sam tražila, to sam i dobila. Ja se osećam bolje i lepše i treba još više da se trudim za karijeru. Ja uvek kažem da mi je uzor Slađa Alegro i toga ću se držati. Nju stvarno volim i ovako privatno. Čast mi je što je poznajem i ugledaću se na nju. Ako budem pratila njen put, mislim da neću pogrešiti sigurno. Kao druga majka mi je - rekla je Tijana.

Autor: S. K.

#Premijera