AKTUELNO

I dalje ne može da veruje.

16. oktobra 2007. godine tragično je život u saobraćajnoj nesreći izgubio pevač Toše Proeski. On je važio za jednog od najboljih mladih pop pevača novije istorije Balkana, a da je ostavio veliki trag govori i činjenica da njegove pesme nismo zaboravili.

Foto: Tanjug

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Dan pre godišnjice Tošetove smrti, odlučio je da se oglasi njegov prijatelj i kolega koji ga nikada nije preboleo - Toni Cetinski. Njih dvojica su čak imali i zajedničku saradnju, pa su tako dve godine pre Tošetove smrti snimili duet "Lagala nas mala".

Foto: Facebook.com/Toni Cetinski

13 dugih godina. Sutra negde u ovo vreme napustio si nas fizički, ali samo fizički, brate moj. Ne mogu verovati koliko i dan danas nedostaješ i koliki nam je još uvek teško što si prerano otišao. Život stvarno nije fer. Pitaš me gde sam i šta radim? Na putu naravno i odvratna je kiša, ali tvoj osmeh je nada. Biće sve u redu dok imamo tebe koji nas čuva svojom prisutnošću, pesmama i svemu dobrim i plemenitim što si ostavio na ovoj planeti. Ti si anđeo dobrote. Znam da nas čuvaš kao što i ti moraš znati da si uvek u našim molitvama. Voli te brat - napisao je Toni.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Toše Proeski smrtno je nastradao u Hrvatskoj kod Nove Gradiške na autoputu Zagreb - Lipovac. Sedeo je na suvozačevom mestu i spavao, a imao je samo 26 godina.

Autor: S. Kuvekalović

#Toni Cetinski

#Toše Proeski