AKTUELNO

Dala mu je rok od 9 meseci da ispravi sve što je učinio.

Toma Panić nedavno se ljubio sa čak dve zadrugarke - Paulom Hublin i Aleksandrom Nikolić. Zatim je imao veoma buran razgovor sa Nadeždom Biljić s kojom ima sina, a ona mu je tada očitala lekciju. Tu situaciju možete pogledati u video-prilogu ispod.

Podsetimo, Nadežda je ranije bila besna na Tomu zbog odnosa sa Draganom Mitrović, ali i zbog druženja sa Milicom Kemez kojoj je crtao srca.

Nakon toga, Toma je u ekonomskom dvorištu napisao poruku za Nadeždu i njihovo dete, koja glasi: "Jedini tigrić. Longo je naš svet" - napisao je Panić, a sada je tim povodom odlučila da se oglasi i Biljićeva.

Malo je ovo iskupljenje za sve što si uradio, a na snimcima ćemo videti ko je kome šta pisao, a ko nije. Ko je kome p***o i ko je koga j***o, sad si se setio nas, ali dobro, lep gest. Za promenu, prvi put pokazuješ da umeš da budeš romantičan, a i moram da ti priznam, odlično crtaš srca. Vidi se da u to unosiš posebnu emociju. Imaš devet meseci da se izvučeš iz kanala, pa biraj ko i šta ti je bitnije, dragi moj "tigriću" - poručila je Nadežda, Tomi na svom Instagramu.

Autor: S. K.

#Nadežda Biljić

#Toma Panić