AKTUELNO

U skladnom braku su već dugi niz godina.

Naša proslavljena folkerka Vera Matović godinama je u skladnom braku sa harmonikašem Ratomirom Raćom Matovićem. Bračni par Matović važi za jedan od najbogatijih na estradi. Oni poseduju luksuznu vilu u elitnom delu Beograda koja vredi neverovatnih dva miliona evra, a imaju i pozamašnu kolekciju umetničkih dela.

Vera se danas na sahrani svog dugogodišnjeg prijatelja i saradnika Bore Drljače pojavila upravo u društvu svog supruga.

Video: Pink.rs/N. Brajović

Oni su došli za se oproste od Bore i odaju mu poslednju počast, te da ga zajedno sa porodicom i prijateljima isprate na večni počinak.

Foto: Pink.rs

Vera je jednom prilikom objasnila kako je upoznala svog supruga, te kako su svoje bogatstvo godinama sticali i umnožavali.

Foto: Pink.rs

Moj brat i ja smo radili i on je došao u našu grupu. Naravno, brat i sestra su imali svoj bakšiš. Tada sam bila Ostojić. Pošto je bila to jedna kuća, on je nosio kući taj bakšiš. I tada je moj sadašnji muž pitao mog brata zašto meni ne da pola bakšiša da kupim haljine, cipele, čarape... Od tada je moj brat počeo meni da daje deo bakšiša. Mi smo muzikom stekli mnogo, roditeljima smo iskopali bunar, dosta smo zarađivali - otkrila je pevačica svojevremeno u emisiji "Rada sam" na televiziji Pink.

Foto: Pink.rs

Autor: R.L.

#Ratomir Raća Matović

#Vera Matović